Marş fă… gen

Toate glumele astea, prostiile, distracţia, bâza, glumele, nu mai bem în viaţa noastră, astea nu se întâmplă în fiecare weekend, de fapt chiar se întâmplă foarte rar. Noi am făcut bâză pe o chestie, şi îi ziceam MaTr3o Crew. Acum, lumea a pus botul, treaba era că eram o gaşcă repp, lumea vroia să umble cu noi, dar nu orice lume, doar no liferii care n-au prieteni, şi citeau blogul într-o noapte umedă. Brigada MaTr3o, YEAH!. WTF?! Ce brigadă? Singura brigadă care e o ştim numai noi, e aia care o avem în suflet cu tovărăşia şi certurile şi umblările noastre. Cine ar fi atât de împuţit să-şi facă brigadă după numele lui în cazul in care şeful e ori Nitzy ori Rasta şi Wrăji e sclavul nostru tuciuriu. Noi, adică NU TU, oricine ai fi şi ai citi postul ăsta, tu nu eşti în nici o brigadă din basme olteneşti cu supereroi repări care se cred prea jmecheri pentru tine. Nu trebuie să vii cu noi în oraş, să spui oamenilor că eşti ocupat că ieşi cu brigada, să te împrieteneşti cu altă lume să încerci s-o aduci în brigadă, mai ales dacă eşti pizdă… Treaba e că nu e nici o brigadă, totul e de faţadă, suntem nişte actori, filmuleţele alea sunt regizate, scoatem bani cârcă din blogul ăsta. Dacă ieşi cu noi şi te lauzi, eşti penar şi chiuvetă. Ieşi cu noi, dacă nu te placem îţi dai seama şi pleci singur, crede-ma, dar nu să ne lăudăm că am folosit toţi aceeaşi plastilină la ora de lucru manual şi apari în 2 poze pe filmuleţul cu 18 ani lumină. Nu avem o poză de grup, nu suntem toţi în acelaşi loc cam niciodată, dar noi ştim sigur care e brigada aia despre care povestiţi voi în jurnal cu entuziasm, şi nu e nici o pizdă în ea, sau nimeni care ar zice altcuiva că e în ea, doar cei care simt. Cum am dat-o cu feeling pe asta, deep madărfacăre…

Andra (1/22/2009 9:16:44 PM): eu mă bucur că faceţi şi voi parte din brigadă acum..că mai sunt fete..şi o să avem şi noi cu cine să mai vorbim

Gen … WHAT THE FUCK?! O dată, de 2 ori trecem cu vederea exagerarea asta, cu brigada lu’ peşte, strigătele de război de prin filmuleţe, dornice să apară pe blog, dar deprimante când le văd după, dar până la urmă tu cine eşti?

Acest post nu e dedicat Andrei, cel puţin nu în mod special, e cu dedicaţie pentru toţi cei care se simt că au spus după, cuiva, că au ieşit cu noi şi le-am arătat scorbura noastră secretă. La mulţi ani pentru 28 ianuarie! YEEEEE BRIGADA FORTEEEE!!!

57 thoughts on “Marş fă… gen

 1. Andra

  Ma plictiseam si am dat din gresala peste asta:

  andra sava a picat cu 21, vroiam doar sa-mi reamintesc, i came a little
  11:46 AM Feb 15th from web
  MaTr3o

  Conteaza cu cat am picat sau daca am picat sau nu ?E problema mea.Sincer, abia astept sa vad cu cat vei pica tu bacul.M-am saturat sa imi tot faci faze de cacat si sa nu zic nimic.Nu Matreo, nu am nimic cu tine, dar vezi-ti de viata ta si lasa-ma in pace.Nu am vrut niciodata sa fac parte din “Brigada”, cred ca toata lumea stie adevaratul motiv pt care am iesit cu voi.Nu pot spune ca unii dintre voi nu sunteti de treaba, insa de aici si pana la a ma mandri cu faptul ca ies cu brigada e cale lunga.
  Si inca ceva, mobilizeaza-ti ura spre persoane care merita , nu spre persoane ca mine care am fost mereu “in banca mea”, nu am facut faze naspa , nu m-am laudat sau ceva.
  Imi pare rau, dar sincer, nu e vina mea ca am primit cadou masina care iti place tie.

  Reply

Leave a Reply