Cum a fost la Herculane…

Când toată lumea se pregăteşte de revelion, noi am plecat pe data de 30 spre Herculane, fara nici un rost. Drumul a fost desul de liber, doar cine era sănătos să plece de acasă pe 30? De data asta nu l-am mai făcut pe salam ca la Vâlcea, am fost la restaurant să ne dăm americani … I want five mici … dar am fost demascaţi şi am cumpărat nişte căcaaeaaat. Mirosul îmbietor al gazelor degajate de corpul uman de la micii ăia ne-a ţinut până la Craiova. Am trecut prin Filiaşi să cumpărăm alt căcat de la magazinul de Muşama, Cafea şi Ţigări, am oprit prin alt sat la o cameră radar să o spargem cu bătaia, la Dunăre să ne pişăm în ea şi să dansăm, inclusiv cu maşina.

Photobucket Photobucket Photobucket

La Herculane ne-a alergat miliţia invizibilă după ce am mâncat, am fost la 7 Izvoare să facem baie pe -5 grade, în apă de 30 de grade unde ne băteam cu ţurţuri şi zăpadă. Barbă a condus dezbrăcat, râgâia încontinuu şi dădea blitzuri fără rost, dar noi tot îl iubim.

Photobucket Photobucket Photobucket

Am dat cu pietre în lac la baraj mai în sus şi ascultam delfinii cum plângeau pe sub apă, ne-am dat cu muşamaua pe drum, i-am făcut pe ţurţuri şi am trecut pe la Peşteana şi am făcut poză cu indicatorul.

Photobucket Photobucket Photobucket

Am ajuns acasă sparţi de răciţi, obosiţi, praştie. Cu o zi înainte de revelion noi uitasem de tot şi toate şi am plecat…

13 thoughts on “Cum a fost la Herculane…

 1. sophia ;x

  deci(incep cu deci) fratele lu cristi e spuma..:-j
  si nitzy tot mic si inocent a ramas..:-j

  eu ma intreb..tipuil cu pantaloni scurti..:-? avea calduri???

  andrei,unde e ceapa???

  va pupai pe toti..:))
  nu uitati!!!!!sibiul va cheama(si valcea ca sa ma luati si e mine)
  >:D<

  Reply
 2. noone

  unii n-au habar, altii nu vor sa-si aminteasca
  ca au fost atunci 3 zile de istorie romaneasca
  daca nu-ti aduci aminte macar ai putea sa-ncerci
  13,14,15 iunie, ’90

  Reply
 3. sophia ;x

  am un singur raspuns la intrebarile voastre:NU

  eu ii sunt promisa lui cristi!!
  ha
  >:p

  Reply

Leave a Reply