Joi e siclam

Pentru că siclam e un frez new era, pentru că siclam văd dimineaţa când trebuie să mă duc la şcoală şi mă pun iar în pat pentru încă 5 minute, chiar dacă ştiu că grăbesc pasul la plecare şi Sorin aşteaptă după mine să primivim cum se topeşte slobozul de pe parbriz.

Joi e spontan, e rece, e aeroport si miros de ambreiaj ars. Azi condusai a 3-a oară în viaţa mea, prima dată fiind la 13 ani, un Mercedes Cobra, a 2-a oară sâmbătă Cielo lu’ Andreyu, şi azi, toate într-o jumătate de oră, Audi 80 Quattro, Oltcit, Seat Leon şi Rover 25. Îmi place verde. Roverul e verde, ăla îl condusăi cel mai prost, Audi e cu feeling, Leon-ul îl condusăi cel mai corect. Azi mă laud, tu? Nu, nu am carnet, nu m-am apucat de şcoală, citesc legislaţia, mă amuză, sigur se va schimba până dau eu, chiar dacă deja citesc una expirată, dar e ok. Îmi place muzica iar, m-a spart piesa asta. Îmi trebuie 1000$, trebuie să mă angajez să strâng bani să pot să plec să mă angajez în US prin work & travel. Repp, nu?

Evidence – Solitary Confinement feat. Krondon
The Game – Camera Phone feat. Ne-Yo

Nu îmi place noul videoclip Paraziţii, piesa mi se pare retardată, deaia îl postasem şi îl ştersesem, plus că toţi cocalarii îl au pe blog. Bărdi are blog. M-am hotărât, dau la automatică … sau mate-info, dacă nu iau 10 la admiterea de la automatică, dar mă învaţă wrăji cum stă treaba cu căcatul siclam. Telefonul pe care voiam să mi-l iau a apărut la băieţi cu 20 de mil, faţă de preţul aşteptat de 13. Aştep E63 şi mă dau la el, îmi bag pula în mania asta a mea cu telefoanele. Aşteptăm idei de pentru Videocraft 2 şi oferte să facem revelionul cu voi. Suntem cuminţi, nu ocupăm mult loc şi suntem repări.

PS: Noua interfaţă wordpress e chiar drăguţă.

12 thoughts on “Joi e siclam

 1. dnk

  si dupa ce te invata wraji ma inveti si pe mine? :-/
  ps. l-am vazut ieri dimineata pe fratetu’ cand am ajuns la scoala :>

  negativa

  Reply
 2. MaTr3o Post author

  @aalleexx: asta e ideea, sa fie lumea curioasa, sa intre sa vada daca avea legatura cu fraza anterioara. 1337

  Reply
 3. AlbAlbastru

  pai si cum ma.. nu iti iei un wm? nokia e de rahat
  Chiar.. cerul de azi dimineata fu’ bestial

  Reply
 4. Iohan

  Leet

  am condus de 6ori mai putine masini decat tine

  viewty suge

  nu ma uitai la cer cand plecai de acasa

  iti dadui linku ala fara sa ma uit la el,sau la data adaugarii lui,scuze.

  revelionul costa bani

  QWERTY pe butoane suge(ca am carnati pe post de degete),touch screen rupe,dar nu al meu.

  Reply
 5. MaTr3o Post author

  @Iohan: nici eu nu am degete de qwerty si sunt slabanog, nu am avut degete de qwerty pe ecran de 4,5″, dar pe cel de telefoane de 3″ ?

  Reply
 6. AlbAlbastru

  Nici pe spv m3000 nu-ti merg degetele?
  Cum pana mea sa fie mai practic un numeral decat un qwerty…

  Reply

Leave a Reply