Schimbări de roluri

Care e treaba cu actorii principali care se tot schimba în filme? E enervant. Întai cu The Incredible Hulk (2008) faţă de Hulk (2003), au schimbat toţi actorii, povestea, l-au făcut film de box office, hai să zicem că aici mai merge, nu chiar aşa de mulţi au văzut varianta din 2003 şi a fost şi de căcat. Acum cu Punisher: War Zone (2008) faţă de The Punisher (2004) chiar nu înţeleg. Actorul principal era chiar ok pentru rolul ăla, filmul vechi a fost ok, de ce schimbarea actorilor? Dacă ar trebui să aibe legătură şi aia să fie continuarea ar fi şi mai fucked up. Chiar aşa au început să facă remake-uri din 4 în 4 ani? Nu mai au despre ce sa facă filme, decât adaptări după benzi desenate sau remake-uri după adaptări după benzi desenate sau sequeluri cu alţi actori în rolul principal ca Batman sau James Bond? În seriale au început să îi scoată tot omoarându-i şi înviindu-i, gen Prison Break. Pentru mine sunt deranjante chestiile astea, dar pentru fanii filmelor de genul? O schimbare acceptabilă a fost în The Dark Knight (2008) când Maggie Gyllenhaal a înlocuit-o pe Katie Holmes jucându-i la perfecţie rolul cu aceeaşi mimică şi stil, probabil unii nici nu aţi observat, decât după ce aţi citit aici, că pizda lu’ Batman era alta.

9 thoughts on “Schimbări de roluri

 1. albu`

  pula comentarii la postu asta,nimeni nu zice nimic,nimeni nu are nici o parere,nici un comentariu ironic ,nici un comentariu pur si simplu..prost,sau vre-un altu care face pe desteptu…nimeni nu se injura sau se cearta ? …. ciudat … chiar ca o sa vina sfarsitu lumii in 2012

  Reply
 2. done8989

  Băi albule (îmi permit că am fost colegi) eu, de exemplu, habar nu am despre ce vorbeşte liviu (să îi mai spunem şi pe nume că aşa mi se pare cilivizat) aici, iar tu, ai comentat ceva on-topic şi nu văd eu ?
  În fine, din toate filmele menţionate nu am văzut decât The Punisher şi The Dark Knight (din care nici nu mai ţin minte cum arăta gagica lu batman) deci, eu, iar, de exemplu, nu prea am ce comenta.
  În general când nu există comentarii, dar există cititori e de bine spre foarte bine.

  Reply
 3. MaTr3o Post author

  E ok sa nu intelegi niste scheme de-ale mele, dar esti retard daca comentezi crezand ca intelegi, si esti si mai retard daca nu intelegi postul asta. Daca nu le ai cu filmele inteleg, dar de la Albu’ ma astept sa inteleaga.

  Reply
 4. albu`

  done8989…esti cumva fumat ?

  ..on-topic foarte foarte scurt (sper)…

  hulk – versiunea din 2003 a lu Ang Lee nu a fost foarte bine primita (cica ar fi fost prea filosofica si cica mutra lu hulk-u parca era prea de bebelus) si acum l-au refacut pe-asta pentru ca marvel si-a recumparat drepturile de autor hulk si au produs filmul independent dupa bunul plac (la fel si cu iron man)

  punisheru …defapt..primu film punisher e ala din anii `80 cu Dolph Lundgren ..care a fost…un film de anii 80` … si asta din `04 cu tom jein cica ar fi fost prea “soft” si nu foarte fidel benzilor desenate originale…si fara destul de mult sange…ceea ce probabil ca o sa primimi dupa ce am vazut traileru la asta al nou …este posibil sa fie doar doar violenta..aa da si actoru din asta al nou a fost tare in ROME…

  remakeuri de cacat am mai zis-o si o mai zic REC = QUARANTINE…nu a trecut nici un an

  james bond…cred ca toata lumea se saturase de pierce…

  katie holmes e vai de pula ei …

  au luat-o razna astia cu remake-uri si filme cu super-eroi … viva la revolucion !

  Reply
 5. done8989

  @albu
  Mă aprind greu. Nu ştiu cine are răbdare să stea să mă mai şi fumeze.

  @MaTr3o
  Nu am zis că nu înţeleg postul ăsta (da, mă simt cu musca pe căciulă pentru că printr-un “hocus pocus” am apărut la tine în blogroll zilele trecute şi ori azi ori ieri m-ai scos). Am zis că “habar nu am despre ce vorbeşti” pentru că nu am văzut filmele menţionate de tine. Poate le am cu filmele, dar nu cu genul ăsta de filme.

  Comentariu anterior a fost un fel de 14 în 1: hai să mă iau şi de Albu că tot comentează ca să se bage în seamă luânduse de cei care comentează ca să se bage în seamă, hai să îmi spun şi părerea cu referire la postul ăsta, hai să … lasă

  Reply
 6. MaTr3o Post author

  @done8989: am scos cativa din blogroll pentru ca am zis il am ca inainte, keepin’ it simple. nu am cerut niciodata cuiva sa ma bage in blogroll pentru ca nu suport obligatiile si stiu ca modific mai mereu pt ca nu prea suport blogosfera.

  Reply
 7. dnk

  da bah, blogroll-ul lui Liviu ne frustreaza pe toti, nu mai suportam tensiunea. eu zic sa il stergi :> ba chiar mai bine, sterge tot blogul asa ii vei multumii pe toti :up: :|

  singura mea problema la remake-uri este aceea ca trebuie sa vad aceeasi poveste spusa intr-un alt fel, uneori prost alteori bine.

  Reply

Leave a Reply