Mirosul de Crăciun

Toţi ştim mirosul ăla de iarnă, de zăpadă, de sărbătoare, de agitaţie, de Crăciun, dar de ce e de portocale? Cum vin sărbătorile odată cu frigul şi luminiţele din geamuri, lumea începe să cumpere fructe exotice din ţări care nu au văzut zăpadă în viaţa lor. E un fel de exchange program? Noi promitem să cumpărăm mandarine, portocale, banane cum vine frigul şi ei promit să … ştie ce e ăla Crăciunul? Altă dată îmi dădeam seama că veneau sărbătorile odată cu reclama la Coca Cola, nu ştiu de ce, dar şi acum mă sparge reclama aia, aceeaşi de 10 ani, dar e ok că mă deprim după când văd aceleaşi filme în temă cu sezonul ca şi cele de anul trecut. Iepurii fac ouă de Paşte doar dacă e iarba verde? Poate mă înşel, dar bradul meu face întotdeauna portocale, mandarine şi banane. Vreau şi eu Pepsi Blue.

8 thoughts on “Mirosul de Crăciun

 1. Iohan

  e un complex post-decembrist.inainte se cumpara asa ceva decat de craciun,si lumea nu concepe craciun fara nostalgicele portocale,banane mai putin,desi si alea.e un obicei mai nou,si noi,la randul nostru o sa cumparam…ca suntem obisnuiti.reclama aia e smechera,coca cola si-a gasit un simbol cu care este asociata de mase cu craciunul,si profita de asta.de ceva vreme coca-cola=craciun,asta e.nu imi mai cumpar brad anul asta,vacanta e vacanta.

  Reply
 2. underground

  reclama cu “SARBATORILE VIN, SARBATORILE VIN” ,huh :)) ? aia la tuborg am vazut ca au schimbat-o, oricum pepsi blue a fost tare acum 6 ani sau nush cand, am vomitat de la el….

  Reply
 3. anetoiu

  parca era ceva similar de la o apa minerala si apropo si eu realizez ca e Craciun tot in momentul cand simt mirosul de portocala

  Reply
 4. Alex

  Eu imi dau seama dupa mirosul de afara :) + portocale
  Cand ies din casa simt un miros rece…e mai ciudat…parca e special pentru craciun

  Reply
 5. Coke

  stie cineva unde gasesc reclama de la coca cola cu tirurile varianta in limba romana? :D

  Reply

Leave a Reply