Miercuri e frez

Evidence face gangsta rap, e din Los Angeles … totul e ok pana acum, dar … e alb. Marş Fă! Pentru concertul Dilated Peoples nu am bani aşa că nu prea se ştie dacă mai merg. SpinTrick de ce e căciula ta la mine în ghiozdan? Aştia de la ţară de la mine nu au auzit niciodată de culoarea roz, la ei se zice frez. Ce-ai bă, eşti de la Oboga? Apăru Evidence & Alchemist – So Fresh (Step Brothers). Vinnie Paz e din Philadelphia, zice n|gger în fiecare melodie deşi el e italian şi nu îi zice nimeni nimic. Oare pentru că acolo s-a semnat constituţia si s-a fondat toată ţara care acum are ca presedinte un negru? Vreau să o violez pe tipa asta, nu să fie ea de acord, nu să îi placă, nu să facem sex mai brutal, SĂ O VIOLEZ! Cât mi-e dor de ochii tai, ochii tai… Am revăzut o chestie în care Will Smith era repp. Îmi place verde. Forumiştii pulii 1 şi 2. Alţii care mă fură pe hi5. Virgula se pune imediat după cuvânt şi se apasă SPACE, nu lipită de următorul cuvânt, kiddiez. The Matrix runs on Windows. Vreau maşină, am învăţat mobile.de pe de rost, acum îl visez, dar Opel Corsa 1.7D sună tot bine. Mâine e balul din Vuia în Zebrano, cântă Alex, dar who gives a fuck? Motive să nu ne ducem la şcoală. O să mergem la balurile din Carol şi Automatică probabil. De pildă…

21 thoughts on “Miercuri e frez

 1. AO

  vrei sa spui mobile.ro … mai nou … cred ca romanii acceseaza mai mult ca oricine site-u ala

  Reply
 2. dnk

  ao te inseli, daca se referea la vreun mobile, era .de care e taticul tuturor site-urile de vanzari automobile.

  Reply
 3. s3pember

  sorumea are o camera frez, cu pereti frez, perdele frez, mobilier frez cu alb, iar ea se imbraca cu ceva frez aproape in fiecare zi. pentru ea viata e mai mereu frez.

  Reply
 4. underground

  esti un brand ce vrei acum, interesant e ca au aflat toti cretinii de melodiile vechi ala lui spike si acum isi pun semne de intrebare fara ca macar sa foloseasca semnele de punctuatie!

  Reply
 5. AO

  esti retard daca folosesti un site in limba romana in loc de germana? nu-mi spune ca tu nu treci site-u pe engleza cand dai serci la vreo masina

  Reply
 6. MaTr3o Post author

  de ce sa nu folosesc siteul original? da, il trec in engleza cand folosesc cautarea avansata… de ce crezi ca nu am .ro? tot ce e romanesc e de cacat.

  Reply

Leave a Reply