Lansarea C.I.A. – Invazia

Am filmat puţin pe la sfârşit, pentru că în rest am stat la mese, am dormit, am fost ruşinoşi, politicoşi, cocalari şi am fost la toaletă de 100 de ori să ne uităm în oglindă. Vreau să îmi cer eu scuze pentru acei huligani fanatici care au făcut pogo în mijloc, s-au dezbrăcat la olteniada şi ştiau toate versurile. Porci nesimţiţi! Mi-e ruşine să mai vin la concerte hap hip.

25 thoughts on “Lansarea C.I.A. – Invazia

 1. Pfa

  Nu-s de acord domne,am apărut în poza huliganilor,prin spate,pe fundal.:)) Nu sunteţi sănătoşi,dar e ok.A fost plăcut,a meritat C.I.A. :)

  Reply
 2. boonnee

  cine plm e ala cu batu in gura! e de la tara? mi`a dat un cap in gura… cand il prind o sa ii dau bucata… a mai calcat`o si pe una pe picior! fraiere te bat de te caci pe tine daca te prind!

  Reply
 3. spintrick

  gasii mai multe si cu mine :) da radeam ce zisa ala :)) vezi ca mai sunt cu voi, da nu mai merge sa dau edit :/

  Reply
 4. mike

  ce e cu aia? lol
  sunt cocalari si erau mult mai multi care nu aveau ce cauta acolo…
  btw ce fete au =))

  Reply
 5. sharko

  “boonnee
  cand il prind o sa ii dau bucata
  fraiere te bat de te caci pe tine daca te prind!”

  ba da rau esti
  toti sunt smardoi pe net
  acolo de ce nu i-ai dat “bucata”?:))

  Reply
 6. boonne

  ba sa va fut in gura! frustarate sunt mamele voastre! destrabalatii pulii… credeti ca daca sariti ca nenorociti si va dezbracati pe acolo o sa va placa pizdele? sunteti niste prosti! si pentru muie ala de sharko… eu nu m`am dus la concert sa ma bat m`am dus doar ca sa ascult la familia… si daca ma luam cu ala la bataie acolo sigur nu s`ar mai fi tinut concertu! bateam jumate de club! mai vedeti`va in pula mea de treburile voastre si nu mai comentati aiurea!

  Reply
 7. Nitzy_Yo

  boonne , data viitoare sa nu mai vii la concert daca nu`ti convine.sau daca vii , aseaza`te domne la masa sa nu te loveasCA CAreva,si daca vine altu peste tine la masa si te loveste , bate`l frate pana nu se mai tine concertu(de parca CIA si`ar fi anulat lansarea pentru ca esti tu de la gubaucea si nu stii cum sta treaba pe la concerte,in general).

  in concluzie : cum tu n`ai venit la concert sa te bati , nici noi n`am venit cu intentia sa ne dezbracam PENTRU PIZDE , si nici sa va lovim pe voi , astia care veniti la concert sa stati cu mana in buzunar.
  in concluzie 2 : imi cer scuze , nu am avut vreodata intentia sa sarim doar ca sa lovim pe cineva sau sa calcam pe cineva pe picior.si pentru astia care tot veniti la concert sa stati linistiti , pastrati`va dracu banii de intrare si ascultati acasa muzica in mp3 ca sa nu va deranjeze nimeni.

  va pup
  cu drag , Menghina Cornel

  Reply
 8. Stresu

  Ce dur e asta, e varu lu chuck norris? =)))
  Si de ce nu sunt moderate commentariile :)? ah

  Reply
 9. AO

  eu am stat cu mana in buzunar si nu m-a deranjat nimeni. voi astia care vorbiti de bataie, ati vazut cat de micut era bodyguardu de la intrare? cred ca nu stiti ce vorbiti

  Reply
 10. spintrick

  era mic rau … iti dadea ala un pumn in cap, te facea copilu minune … boonnee, cand ne ardem odata ? :>

  Reply
 11. fun bamse

  a fost o seara superba; buna decizia de a se lansa in orasul lor…bamse(rashid) byga phila alex puya sisu sunt tari…..pup dulce ….cat mai dese concerte in lume si mai ales in craiova

  Reply

Leave a Reply