Îmi bag pula…

În toţi cei care filmează cu telefoanele la concerte. Marş Fă. Nokia N93 si N95 momentan au cele mai bune camere video, şi nici alea nu merită să filmezi cu ele la un concert unde e galagie şi întuneric, aşa ca ţine-ţi în pula mea telefonul mediocru luat cu puncte în buzunar.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Thank you come again.

11 thoughts on “Îmi bag pula…

 1. bobel

  @ andrey91 coaie nu primeste puncte sau vreo medalie daca esti de acord cu postu asta .

  ce pula mea de post cretin mai e si asta . Filmezi cu ce vrei tu la un concert . Daca iti baga telefonu in nas dai un pumn si gata :hulk:

  Reply
 2. ovidiu

  cu postu asta bati apropouri si la mine …asa ca sa te fut,…

  io am filmat ca sa imi aduc aminte de atmosfera….sa imi aduc aminte si alta data de ce am vazut…

  Reply
 3. mayna

  sunt de acord…faza cu filmatu la concerte e o porcarie…oricum nu se intelege nimic…dar nokia nu stie sa faca telefoane cu camera…daca vrei telefon cu camera exista SE k850…cel mai bun d pe piata;nokia e de cacat

  Reply
 4. Kosmo

  Mai exista o categorie in care sa-mi bag pula, aia care filmeaza artificiile la nunti sau la Revelioane….se inrudesc cu astia de la concerte.

  Reply
 5. hap

  aiurea ce zici ca iti bagi pl in cei ce filmeaza la un anumit concert,daca nu am bani sa imi cumpar o camera de filmat si filmez cu telefonu’ cateva minute ceva inseamna ca sunt ratat ? sau plm poate sunt unii care merg odata pe an la un anumit concert ca nu au bani sau plm…in fine fiecare cu parerea lui succes.

  Reply

Leave a Reply