Bal Odobleja

Un fel de Nu mai bem în viaţa noastră, dar nu chiar, strângeam bani pentru a 2-a sticlă de vin şi nu a mai mers treaba. Am cântat, am ţipat, am făcut pogo… Au fost El Nino, Bitză, Junky si DJ FaiboX. De mult nu am mai stors tricoul de transpiraţie ajungând acasă de la un concert. Sunt răguşit mai rau ca la Guru şi mâine e iar şcoală… De flash mob şi concertul C.I.A. nu mai spunem, sper doar să mă trezesc de dimineaţă. Am vrut să câştig şcoala de şoferi gratis, era planul de bataie gata făcut, până am aflat că puteau participa numai pizde.

Pentru cine a ratat spectacolul, Bitză va mai veni peste 2 săptămâni la un bal la o facultate. Here you go. Bună, putem să o ardem pe naşa? Put!

33 thoughts on “Bal Odobleja

 1. s3ptember

  baga-mi-as pula, pe asta il ratai. eu nu stiam decat de bitza si el nino ca vin. n-aveam bilet oricum, cat era intrarea? probabil asta fu’ balul cu cei mai tari interpreti, nice. bag pula-n david deejay, a cantat doar 15 minute si a incasat aproape 2000 de euro. sper ca macar carolul sa aiba un bal mai bun ca buzesti si cuza, si cu artistii ca cel de la odobleja.

  Reply
 2. Pingback: Balul de la Odobleja - probabil cel mai tare bal din acest an | s3ptember.net

 3. Trotinel

  a fost frumos, da. pacat de unele animale care zbierau si impingeau pe toata lumea. rusine sa le fie!

  Reply
 4. Rasta

  cum a foooost :X, cum spuneam si aseara… nu m`am mai simtit asa bine de 40 de ani!

  Reply
 5. smack

  a fost prea tare am iesit si eu in pozele astea 2 :D
  @Trotinel cei care au impins probabil ca am fost noi care vorbim aici,dar na atunci cand sari mai si impingi pe unul pe altul,si eu am fost impins am luat si o palma :|,dar nu m-am suparat
  oricum a fost prea tare

  Reply
 6. Boka

  BAAAAH!!!l-am pierdut pe Junky…ba da bou mai sunt!!!nu stiam decat de Nino si Bitza si oricum nu aveam bani…

  Reply
 7. Andy

  :))) a fost tareeee.sunteti tari bah…clanu’ lu meteo asta >:D< m-ati impins si m-ati calcat de m-ati rupt :)))) si era unu care ma pupa si zicea ca sunt cel mai tare da nu stiu de ce :))))))))

  Reply
 8. Rasta

  trotinel e gay, a iesit si el pentru prima oara din casa!
  ba daca mai comentezi le zic la brigada cine esti si te batem fraiere!… ca eu stiu cine esti! te`am mirosit aseara! aveai tricou roz nu?

  Reply
 9. anonimous

  eu am lua cu 15 ron biletu de la intrare :) mai era acolo un baiat afara care vindea bilete . Chiar a fost tare balu , rock on odobleja!

  Reply
 10. Pingback: Craiova & Blogroll |

 11. Pingback: Craiova & Blogroll |

 12. Pingback: Craiova & Blogroll |

 13. Pingback: Craiova & Blogroll |

 14. Pingback: Craiova & Blogroll |

 15. Pingback: Ollie peste ţigancă » MaTr3o.com

 16. Pingback: A.Faith Blog » Amalgam de chestii

 17. mutu

  ba da fatalau asta de isi tot face reclama cu offtopicuri de ce nu e cenzurat, batut, sau obligat printr-un implant de bun simt sa O TERMINE IN PULA MEA CA E OBOSITOR!

  Reply
 18. anetoiu

  tare, toata lumea il lauda, pacat ca lam ratat da’ oricum nu aveam cum sa vin, totusi, merg la balul din carol, parca vine cia cu parazitii

  Reply
 19. Pingback: BadOrGood » Balul Bobocilor 2008 - LISO

Leave a Reply