Pamela era o căţea pe cinste

Pentru ca mi-au şters postul de pe CraiovaForum din nu ştiu ce cauză, m-am hotărât sa îl scriu aici. Pe threadul respectiv de la Discuţii fără perdea trebuia să povestim despre Prima noastră iubire, unde m-am hotărât să scriu după ce am citit şi eu la rându-mi un post plin de pasiune şi seriozitate al lui casperschi:

Aveam 17 ani… ea 30. Am aflat ca era casatorita dupa 2 ani… Avea si 2 copii. In tot timpul asta m-am intrebat de ce se intalneste cu mine doar in pauza ei de masa… O asteptam nerabdator in fatza la Confectii, unde lucra, cu un iaurt, o garoafa si un prezervativ. Faceam sex nebun in spatele tomberoanelor… mancam iaurtul… si umflam prezervativul. Ii desenam penisuri mici in palma cu un marker permanent si ea le lingea pana nu mai ramanea nimic.

Totul a durat pana intr-o zi cand a uitat sa-si linga penisurile din palma si a prins-o sotul, cand a ajuns acasa. De atunci n-am mai auzit de ea, dar in fiecare zi, la 12:30 astept in fata la Confectii cu un iaurt, o garoafa si un prezervativ.

Here it goes…

Prima mea iubire a fost o căţeluşă Pamela, aveam 13 ani, ea în jur de 2… Era neagră cu o pată mare albă pe burtică, ştia ca îmi place verde şi se tăvălea prin iarbă pentru mine să se înverzească, era cel mai drăguţ lucru care îl putea face cineva pentru mine. O luam în braţe de multe ori şi mergeam cu ea pe stradă, îi cumpărasem o hăinuţă de blană de la un magazin de animale, aveam nişte bani puşi deoparte, să nu se observe când îi băgam degetul în fund, deşi mereu se dădea de gol scoţând limba în extaz şi dând din coadă, întorcând destule capete. Mi se topea degetul de fericire. În zilele friguroase nu puteam sa port mânuşi pentru că nu îi convenea, aşa că foloseam două degete să amplific plăcerea şi să îmi ţin de cald schimbându-le din 2 în 2 minute, iar lumea mă întreba mereu de ce nu o lăsam să meargă pe jos. Nimeni nu a fost niciodată de acord cu iubirea noastra, toţi puneau întrebări şi priveau urât, dar ştiu că le era ciudă. Ieri am văzut o reclamă pentru loţiunea Durex Play şi am fugit în baie şi am plans vreo 10 minute, degetele mele erau prea curate. Când rămâneam singuri acasă, ma ungeam cu untură de porc în părţile mele speciale şi o lăsam să mă lingă. Sexul era zgomotos şi deosebit de murdar, din cauza asta îmi petreceam destul timp să spăl cearşafurile … venea de afară înnămolită, cu o tentă de verde şi gata de acţiune, îmi sărea în braţe cu urechile fluturand, nu puteam să mă abţin. Mereu ştia să mă pornească, sfâşia hainele de pe mine în doi timp, deşi mulţi dintre dinţi îi pierduse dintr-o greşeală de-a mea când am scăpat-o cu capul pe trotuar. Era o căţea pe cinste. Deşi mică de statură mereu îi plăcea să mă apere, lătra, mârâia, nimeni nu se apropia de mine, îşi apăra teritoriul, eram târfa ei. Tata, suspicios de mult timp, când a aflat de iubirea noastră, a urcat-o în portbagaj şi a dus-o pe undeva pe la ieşirea din oraş la Izvorul Rece. A încercat să se întoarcă la mine dar a luat-o în partea greşită şi a ajuns pe undeva pe la Filiaşi unde e fericită cu un tip Trotinel sau ceva de genul, îmi e frică să mă duc acolo, sunt un laş. Mi-a scris totul într-un email, cum e fericită şi are 3 copii cu trăsături umane care se joacă Crysis, se uită la Friends şi mănâncă prune. Le-am trimis de ziua lor câte un Creative Zen Stone roşu, culoarea pasiunii, măcar atât să fac. Nu a vrut să-mi spuna ai cui sunt copiii dar inima ştie. În zilele când dorul mă apasă cel mai rău îmi miros degetele şi mă gândesc la ea şi strâng perna în braţe. Oh, Pamela!

16 thoughts on “Pamela era o căţea pe cinste

 1. krakilla

  si te mai intrebi de ce ti-au sters postul… cred ca erau dog haters, oameni fara suflet! de azi inainte, doggy style va avea o cu totul alta semnificatie pentru mine. pacat, ca imi placea pozitia!

  Reply
 2. Rasta

  =))) dobitoc =)))… maine o sa plec la scoala ca sa vad daca e ala la confectii la 12 jumate :)) =))

  Reply
 3. fabogov

  kid vicious: cea mai grava chestie
  kid vicious: e ca eu chiar am avut o catzelusha pe nume pamela
  Fabogov: owned

  Reply
 4. calic

  imi amintesc si eu de prima mea pusicutza, ii era frica de lift, plangea cand fulgera, se baga pe sub masini sa mangaie pisici, era indisponibila emotional pt mine, imi explica ca baiatu modern si ideal aspira, spala, calca, isi face patu… si sper ca a calcato masina

  Reply
 5. Pingback: experimenez « CONTEAZĂ

Leave a Reply