Care e treaba cu ţâţele lui Kate Hudson?

Nu are … deloc! E o actriţă ok, pentru comediile alea romantice care le face în care tipii au pieptul mai mare ca ea, dar arată bine în rest, e singura femeie fără ţâţe care aş fute-o. Altora le plac ţâţele mici, sau in cazul de faţă doar sfârcurile. Pe mine nu fac decât sa mă enerveze, pentru că de obicei astea care n-au le arată cel mai des. Îmi place verde, îmi plac ţâţele. Mă-sa era MILF, ea nu va fi pentru că acolo se cer ţâţe sănătoase. Pentru ea aproape că aş folosi cuvântul sâni.

Văzui ultimul ei film, My Best Friend’s Girl (2008) la Patria. Defilau numai pizde bune pe acolo, pe lângă care ea părea o fetiţă de 10 ani rahitică. Câţiva tipi erau aşa de revoltaţi încât se luară la bătaie în sală, se întrerupsă filmul, dar e ok, îi ameninţă vânzătoarea de bilete că o să cheme poliţia dupa ce îşi sparsără noadele, şi se aşezară la loc. Craiova.

La un moment dar era o dispută în film în care ea îi spune unui tip că are pula mică, la care tipul îi reproşează faptul că are curul mare… prin ocolirea subiectului mărimea ţâţelor a jignit-o mai rău decât dacă îi zicea de ele, dar e ok, e chiar tare filmul.

2 thoughts on “Care e treaba cu ţâţele lui Kate Hudson?

  1. octaviiii

    vreti sa le aiba galeti ?
    sanii mici sunt mai frumosi
    femeile cu sanii mari imi dau greturi :)

    Reply

Leave a Reply