Scanteie feat. Bitza & Cedry2k – Ne-am pierdut nemurirea

19 thoughts on “Scanteie feat. Bitza & Cedry2k – Ne-am pierdut nemurirea

 1. Mitza

  misto piesa.. PROASTA combinatia.. n-am nimic cu el.. da` chiar nu imi place cum canta scanteie ala, si bitza … nu stiu ce sa zic. chestia e ca pe langa sedric sunt penibili… poate aia a si vrut y2k… sa iasa in evidenta :))

  Reply
 2. bLoNdU

  eu cred k y2k a facut`o intentionat piesa cu aia :))
  scanteie se stinge pe piesa… shi bitza… cred k e la peste…. :))

  Reply
 3. underground

  ce aveti cu scanteie fratilor? mie mi se pare bun printre putinii buni care au mai ramas la hades, ce-i drept in melodia asta nu e ca in altele gen “lovitura de stat”, “stalpii societatii” , care sunt cele mai tari piese din toata discografia ad litteram, dar nu va bagati pula-n el totusi, bitza e foarte tare si era bine daca avea o strofa intreaga… despre cedry2k mai are rost sa zic ceva? e clar ca rupe tot!

  Reply
 4. wasn`t me

  “bitza … nu stiu ce sa zic. chestia e ca pe langa sedric sunt penibili…”
  cat % din melodie ii apartine lui bitza, si cat % lui cedrea ? daca bitza a zis si el 4 propozitii (si alea constituiau refrenul), iar cedrea de 6 ori mai multe. asculta`i melodiile lui bitza, apoi vezi daca ti se pare la fel de penibil sau nu.

  Reply
 5. Shhh

  Sunteti penibili…fiecare are stilul lui…daca nu esti fan Bitza asta nu inseamana ca Bitza nu da bine…cine esti tu sa critici pe altii…asculta piesa…si intelege ce zic…ca de aia canta…pentru tine “smartule”, baga la cap.

  Reply

Leave a Reply