Cu noul Pepito…

Pentru că nu am mai deschis music playerul de săptămâni întregi şi pentru că la 21:03 intru în casă şi nu merge internetul sau nu e curent sau trebuie să mă bat cu router/modem-ul pentru funcţionare optimă. Pentru că mai am puţin şi mă mut sus, o să pun o poză cu noua privelişte peste curtea vecinilor, intimitate zero. Altă dată dadeam chefuri şi eram pe casă cu Nitzy şi Toni pe la 3-4 noaptea şi vecinii prin curte cu lanterne să vada ce se intamplă, gen: Care e treaba cu căcatul?. Da, zugrăvim dormitoarele de sus, facem, dregem să ne mutăm acolo.

E ok că tavanul e la exact 2m, iar dacă întind mâna să mă scarpin în cap o scot prin acoperiş. Acum 2 camere vor sta degeaba, pentru ca nu voi fi gay să le numesc camere de oaspeţi, ele sunt camerele oaca, care sunt şi vor rămâne în renovare toată viaţa, acum postez din una dintre ele. Răcirea vine ok, nu mi-e frig deloc dar umblu cu pătura pe umeri după mine prin casă, probabil intru în stare critică de 3 săptămâni primindu-l pe nimic. Pentru că, deşi îl muncesc pe fraier ziua, am energia aia de la ieşiri în oraş sau dat la buci neconsumată şi trag de fiare noaptea şi mă uit la Jay Leno sau Mircea Badea şi ma scol dimineata la 7 şi mă duc cu Seat Leon la şcoala (da, şi-a luat Sorin maşină), pentru că sunt un jmecher de 18 ani fără carnet şi care habar n-are ce-s ălea derivatele.

Faza cu carnetul e oaca gen pentru că strâng bani şi mai am puţin şi am şi de scoala de şoferi dar nici de al dracu’ nu mi-o plătesc eu. Poate am noroc cu balurile si premiile de acum şi am norocul pe care l-a avut Albu’. Care e treaba cu şpriţul? Ăştia ai mei, tata cu cel mai bun prieten al lui fac mai nou şpriţ cu Gatorade în loc de apă minerală. Idiocracy era copil? Îmi place verde. Îl am pe ceas nou, care mi-a rămas de la cineva drag şi care îl foloseşte pe buzunar, care este. O melodie repp sună gen Ceilalţi – Nu fi prost. Crackhole Top 20, Ţughi rămâne în vârf cu nenumăratele deschideri, iar săptămâna asta avem un new entry.

Aceasta este întrebarea:
Photobucket

15 thoughts on “Cu noul Pepito…

 1. SlimR

  hahaha ala mai venea pe vointa la baschet si nu reuseam sa scapam de el. acum i-am spune “cocalar prost” :D

  Reply
 2. g_man_rap

  tipu ala e unu care pute si poarta pantalonii sub noada curului cand vine la bascket vara, desi e culmea sportului… el e si zugrav (desi a trecut moda asta), traieste de ici di colo. chiar azi ma intalni cu el si avea pudra de var pe fata, nu apucase sa se spele sau lucreaza la niste chibzuiti. mi se pare ca a facut puscarie ca ia scapat toporu in crestetu unuia. el nu se baga in seama, are nevoie de pastile sufletesti. Nu te speria daca te saluta pe strada, mie mi se intampla
  Barba are codite şic

  Reply
 3. Iohan

  ba ala va pupa femeile?
  3cazuri in care ala s-a asezat langa niste oameni(printre care si fete)…si nu cunostea pe nimeni,cand a plecat a pupat fetele like he knew them…

  faza:
  pa…
  ba cine fu asta?
  credeam ca voi stiti.
  sa mori tu?nu il stiti nici voi?
  nu,wtf.

  :|

  p.s. barba’s hair ownz mocheta…te pupa rodica :*

  Reply
 4. 2shae

  hahaha.
  ala juca basket mai demult cu noi…toata lumea ii spune Shaquille dar nu stiu de ce pentru ca e praf la basket..
  iar daca te imprietenesti cu el esti doomed pentru ca daca te vede vine la tine si nu mai scapi de el:|

  Reply
 5. FrEza

  plm eu stiu de el de la gagicamea..ca i`a luat numaru de telefon si o suna in fiecare zii si ii trimitea 43124141 de mesaje..pana m`am ofticat si m`am dus in centru..si de atunci nu o mai suna :))

  Reply

Leave a Reply