New York

De câteva luni, de când am văzut Friends toată seria, şi acum revăzut How I Met Your Mother, care apropo e cel mai tare serial facut vreodata, a depăşit şi Friends, amândouă serialele fiind filmate în New York, am ajuns să ador oraşul ăsta, Manhattan, Big Apple, Times Square, aglomeraţia, străzile întunecate. Atât de mult încât am planificat de acum că după primul an de facultate să mă duc cu programul ăla de studenţi în vacanţa de vară, să spal vase, nu îmi pasă, doar să ajung în New York, şi să fac tot posibilul să raman acolo.

E mai vechi visul ăsta al meu, să mă mut în oraşul asta, dar acum cu serialele astea două, care îl laudă de moarte şi îl numesc oraşul tuturor posibilităţilor & shit, m-au făcut să stau pe la 5 dimineata să mă plimb cu street view de la Google pe Broadway, ca un copil retard pasionat de Naruto, Chinpokemons, să caut poze, videoclipuri pe YouTube, ajunsăi la ăsta care combina şi pasiunea mea pentru biciclete. Vreau. Oricât respect aş avea eu pentru Canada şi Japonia care mi se par cele mai tari ţări din lume visul ăsta american prostesc de pizdă de Sex and the City l-aş urma cu cea mai mare placere, k.

7 thoughts on “New York

 1. DoDi

  Bafta la indeplinirea visului.Oricum , vezi ca parca nu poti sa pleci fix dupa primul an in America cu programul ala Work & Travel (se gandesc aia de la ambasada ca daca esti decat anul intai poti sa-ti pula in ea de facultate si sa ramai ilegal prin America).Dupa anul 2 poti sigur.Si alta chestie, trebuie sa te preocupi si de facultate pana cand pleci (sa nu ai restante multe atlfel iar se gandesc aia ca esti neserios, nu conteaza facultatea pentru tine si vrei sa pleci cu Work & Travel doar ca sa ramai acolo ) Am un prieten caruia nu i-au dat viza fiindca avea o restanta (la o materie importanta ce-i drept) S-or mai fi schimbat lucrurile de atunci, n-or mai fi asa exigenti, dar oricum….trebuie sa le arati ca esti serios la facultate.Bafta!

  Reply
 2. Eros

  mie nu mi-a mers :-??

  Dupa cum vezi nici acum nu merge, mi-l elimina din text. Vezi pe la setarile pentru utilizatorii neinregistrati… :-??

  Reply

Leave a Reply