Lansare Chopo – Resuscitat Club Arcade (25 iulie)

Vineri 25 iulie 2008, Ora 21:00, Club Arcade
Intrare: 6 RON
Invitaţi: Mutu, KrafTu, Nostradamus, MCA, Dj Hash, Xabi + invitaţi surpriză
În deschidere: CiniC
La acest eveniment se poate cumpăra CD-ul în original la preţul de 12 RON.
Spaţiu mare, băutură ieftină şi spiriduşi verzi.

11 thoughts on “Lansare Chopo – Resuscitat Club Arcade (25 iulie)

 1. chopo nemernicul musad

  promit un alt concert pt lansare in curand cu o intrare dinaian onorifica de 10 mii maxim 20 ca in vremurile buine si promit ca rupem clubu in care o sa fac…nici un caz arcade

  Reply
 2. MaTr3o Post author

  @anonim: IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmaţie care conţine o uşoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificaţii opuse sensului lor obişnuit; zeflemea, persiflare. ♢ Expr. Ironia sorţii = joc neaşteptat al întâmplării. – Din fr. ironie, lat. ironia.

  Reply
 3. slade

  nu stiu ce ati vazut voi asa misto la chestia aia.pe langa niste mari erori din partea organizatorilor,gen sunet si lumina,(oricine a organizat cateva concerte stie ca reflectoarele se tine pe artist,in nici un caz indreptate pe multime,m-a zapacit la ochi lumina aia..),performerii au fost jalnici ca atitudine,spre exemplu mutu,care desi il apreciez,si are multe melodii ok,a refuzat sa mai cante din cauza sunetului.plm,intr-un fel a avut dreptate,sunetu a fost jalnic,nu zic,dar,la nivelul la care se afla el,nu cred ca o sa aiba parte de sonorizari beton.o tinea intr-una ca la repetitii s-a auzit super..dooh,cu sala goala cred si eu ca se aude altfel.
  in orice caz,e de laudat macar faptu ca se mai organizeaza chestii de genu asta.asa prost cum se organizeaza,dar se organizeaza.
  pace

  Reply

Leave a Reply