Jupiter – Mascalzoni Latini (Episode 2)

Download | RapidShare, Filebox

19 thoughts on “Jupiter – Mascalzoni Latini (Episode 2)

 1. AO

  dap, dupa cum ma asteptam. nu e romaneste. ma abtin de la comentarii ca poate ziceti ca sunt rautacios

  Reply
 2. Lala

  » spintrick «
  June 14th, 2008 4:18 PM

  o sa ajunga asta sa cante si in chineza ….

  =)) (asta nu ca as fi amuzata de incercarea ta de duma ironica)
  ma zgarie pe ureche italiana oricat de bine ar arde-o matt manent asta pe piese. insa productiile sunt foarte smechere, tot mai ludic jupiter in zona asta-imi place.

  Reply
 3. WaTzaP

  uite eu sunt in italia..si inteleg, partial ce zice :)), si nu o ard in besini ca voi. daca tot era curiosi, ii cautati versurile pe internet..si le traduceati.

  da nah, asa-i romanu`

  Reply
 4. Rasta

  da cine crezi john ca pune versurile pe internet, in primu rand ca a aparut ieri si in al doilea rand, nu prea inteleg multi italiana si daca o inteleg nu o ineleg perfect ca sa poa` sa scrie versurile! poate o faci tu si ne anunti si pe noi :*

  Reply
 5. mama voastra

  Daca ati avut macar curiozitatea sa intrati in acel document PDF, si sa apasati pe hartia si creionul din stanga jos, ati vedea ca acolo gasiti si versurile si traducerea.

  Reply
 6. Lala

  si in al treilea rand exista un pdf in rar ce cuprinde un ziar cu detalii despre “ucigasi” si ciorne cu versurile traduse in engleza.

  Reply
 7. mutu

  eu o inteleg foarte bine italiana ba…si spune misto mat mantet asta sau cum pula mea il cheama..da tot e aiurea…:) in romana de ce nu a facut? chiar nu avea mc sa faca?:)) in fine…e proiectu lui..el stie ce vrea sa faca acolo…eu am doar dreptu sa nu imi placa…da oricum deliric e de nota 10 la montat clipuri:X

  Reply

Leave a Reply