Când afli că nu mai eşti repp?

Erau vremuri când music playerul stătea tot timpul pornit, când ascultam un album de 1000 de ori fără să îl şterg după, când plecam de acasă şi prima grijă erau căştile în urechi, când îmi plăcea să ascult muzică. De câteva luni, să zic aşa, nu mai pot asculta hip hop, las 2-3 melodii să curgă şi închid playerul, m-am gândit că poate m-am săturat de aceeaşi muzică selectată, ordonată, piratată.

Începusem să ascult radio, cel de la HH Base, aşa, doar să nu mai fie aceleaşi melodii, a mers treaba cam o săptămână, până începuseră să se repete piesele şi până am auzit melodia aia de cocalari Rise Up care nu o suport de dinainte să aflu că o ascultau toţi şi era repp pentru ei. Mi s-a spus că o să încep să ascult numai străina… Gen, chiar nu îmi mai place hip hop-ul românesc. Îmi place verde. M-am gândit mult la melodia lui Nas, ştiţi voi care, şi cred că ştia el ceva când a cumpărat negativul ăla de 1 milion de dolari pentru ea.

Când afli că nu mai eşti repp? Când nu puteam fără hip hop şi când făceam atmosferă la concerte şi îmi plăcea să cânt, să sar şi să dansez. Îmi pare rău ca tot ce e trist trebuie să fie emo şi ce e trend trebuie să fie bun. Când afli că nu mai esti repp? Când te maturizezi prea devreme.

Au venit noptile gen Bufnita Mode (04:53)

Piesa asta mă unge pe suflet. Mulţumesc Wrăji.

Citizen Cope – Let The Drummer Kick (AFX)

Nu ştiu dacă pot explica, dar, ceva nu mai e la fel. Îmi pare rău că nu înţeleasă nimeni nimic din postul ăsta. Era de înţeles că nu mai ascult la fel ca înainte hip hop, că asta e muzica pentru mine, nu mai ascult ca un copil, înfocat, tot timpul, nu se mai ridică părul pe mine la unele piese, că aşa eu o să fiu repp şi când n-o să fiu. Sunt prea repp pentru voi repărilor. Era 5 dimineaţa şi vroiam să ascult ceva şi treceam prin playlist cu scârbă. De câte ori poţi să asculţi aceleaşi melodii de care ziceai că nu o să te saturi niciodată?

Update 04.05.2010: Am avut dreptate cu postul ăsta. De la un anumit timp nu-ţi mai vine să dai din mâini sau din cap la un concert sau să te manifeşti cum te manifestai când erai kiddie. Încă ascult hip hop, dar un hip hop mult mai calitativ decât cel care îl ascultam pe vremea când am scris postul ăsta.

23 thoughts on “Când afli că nu mai eşti repp?

 1. w

  (ador mel asta… )

  dar de ce tre sa fii repp? sa ai o eticheta?

  ( eu m-am trezit la 5fara5 :| )

  Reply
 2. 7apte

  si urmatorul pas care e dupa ce nu mai esti repp?..probabil schimbarea stilului vestimentar

  Reply
 3. Nitzy_Yo

  *aceeasi muzica
  ** cea mai mare

  melodia aia , cat si clipul , sunt prea tari.si am mai zis`o da` o mai zisai o data :D

  cat despre post , nu prea intelesai mare lucru.te`ai saturat de muzica sau te`ai saturat de hip-hop?o sa te axezi pe alt gen?regreti ca ti`ai luat “igot zen”?

  Reply
 4. Licaon

  lasa mah, ca-s destule genuri de muzica pe care le-ai pierde daca te-ai poticni intr-unul singur

  eu ascultai Cu alti Ochi exclusiv din decembrie 2007 pana in februarie 2008 la mp3player pe strada, inainte fu Raparta, inainte fu K-gula, in Mai 2008 era Mozart, acum e Beethoven, in Martie era NIN :)

  vei redeveni repp cand vei vrea iarasi, pana atunci bucurate de muzica ( oricare ar fi ea )

  Reply
 5. Kelloo

  Si postul meu si al Lalei unde e ? :| shtiu cam scris aseara ceva… nu cred ca mi se pare :-?

  Reply
 6. MaTr3o Post author

  cum dracu sa scrieti daca blogul a fost cazut? aseara m-am mutat pe alt host si au fost niste chestii facute, schimbate, daca ati comentat exact cand s-a mutat hostul s-au pierdut acele comentarii, sunteti liberi sa le lasati din nou.

  Reply
 7. alina

  » un el «
  June 24th, 2008 12:07 PM

  Din punctul meu de vedere…LAME…
  Sa inteleg ca era doar o fatzadã…

  lol. nu e asa. pur si simplu ajungi intrun moment in care chiar simti ca nu mai poti sa iti asculti muzica. si eu trec prin asta, dar chestia asta nu inseamna ca in momentele in care ascultai non stop anumite piese, faceai atmosfera la concerte, era doar o fatada. pur si simplu, ascultand atata timp aceleasi piese, intervine sentimentu de a da mai departe in winamp, cautand altceva. si cand zic altceva, ma refer si la un alt gen de muzica, nu neaparat pe trend. :)

  Reply
 8. Kelloo

  ok :) nu shtiam :) never mind :D

  Ma te saturi la un moment si cauti si altceva ;) raman acele chestii de care nu te saturi niciodata …si intervin si altele desigur :D E perfect normal :) si nu te face nimic faptul ca esti “repp” sau altceva … e vorba de cine esti tu :) Oricum matreo cred ca zicea oarecum ironic ca “nu mai e repp”! nu trebuia sa catalogati … in general blogurile sunt niste jurnale deschise tuturor … si intervin anumite chestii care trebuie spuse cum le spui jurnalului tau :) asta a facut si el … nu e lame deloc !

  Reply
 9. alina

  » MaTr3o «
  June 25th, 2008 9:09 PM

  nu, chiar era o faţadă, sunt repăr fals, dă-mă-n sloboz!

  nu te cred.

  Reply
 10. catalin

  bagati-va ma mintile-n cap…ce stresanta e asta cu “a fi sau nu rep” si zmecleu….am spus in nenumarate randuri….exista doar 2 genuri de muzica: aia buna si aia a proasta. si asta e o clasificare subiectiva…restu e nesimnificativ

  Reply
 11. Soare

  :)) calitatea lipseste cu desavarsire in albumele noi ! lasati-o moarta stilul clasic s-a dus …. ultimul album pe care l-am downloadat eu este Dr.Dre – The Chronic(1992) si mi se pare absolut genial desii cateva din melodii le aveam deja :)

  nu stiu cum a ajuns matr3o in starea asta …. poate e din cauza “repp-ului” pe care il asculta el :-??

  Reply

Leave a Reply