Blacky got Punk’d!

În urma cercetărilor s-a stabilit că drogurile depistate fuseseră procurate din Roma de alt membru al grupului infracţional organizat, Constantin Călin, de 20 de ani, din Craiova, şi introduse în ţară de minorul Sorin C., prin Vama Cenad, ascunse în pungi de cafea. Din cercetările efectuate de anchetatori a fost identificat şi reţinut alt membru al grupului, Lucian Soare, de 20 de ani, din Craiova, care avea rolul de a distribui drogurile în cluburile şi discotecile din municipiu.

Link GDS

15 thoughts on “Blacky got Punk’d!

 1. fotache

  apropo de aia din ziar asa le trebuie dai in plm..droguri de mare risc. (nu citii tot articolul din ziar ca nu ma intereseaza)

  Reply
 2. done8989

  “La control, în vaginul femeii au fost găsite 10 grame de cocaină şi 40 de grame rezină de canabis (haşiş).” (şi când au vreut să-şi bage pwola … au descoperit că nu mai era loc)
  ooo da

  Reply
 3. MitzaPooy

  si-asa era fan wu tang clan… incepe sa semene cu odb :D:D destul de naspa daca s-a ajuns asa..

  Reply
 4. Blondu

  hmmm… Blacky are doar interdictie de parasire a localitatii pe 29 de zile… el era pielea puli in retzeua puli (baiatu’ cu 10mii)… n`avea tzigarii dar dishtribuia hash in toate cluburile ziarishtilor puli… Militzia e de kkt shi presa`i mananca!!

  BLACKY LIBER!!! :)>-

  Reply
 5. Boka

  asta cam asa e…plm…politia ar trebui sa se ocupe de baietii astia din zona spitalului nr 1 care se cred in vestu’salbatic,si pe care ii ia,ii tine vreo 2 ore la sectie(cu presa si tot tacamu)si apoi le da drumu…astia chiar pun in pericol siguranta noastra…nu blacky aka “mancatzi-ashy pula ta da shy mie 10 mii”-mare dealer de droguri,da care creca nici nu stie cum arata coca…de asta imi pare rau…

  Reply
 6. Blondu

  eee shi cu tine boka, nu shtie?! :))) lol… shtie… Dar n`are legatura cu asa ceva… astept sa se termine ancheta pulii sa vad ce patzeshte… Sper sa fie bine!

  Reply
 7. Luati`ma-de-prost

  ba nu mai vb ca nu stiti tot ce a fost , blacky sa pierdut in fata procurorului si a recunoscut practic ceva inexistent adica intrebarea procurorului suna ceva de genu : “Recunosti ca ai fost intermediarul lu CODRUT?” si blacky a zis ca da , de aici sa dedus ca vindea drogurile pe care le baga in tara codrutz , blacky daca isi ia avocat bun scapa cu suspendare dar asta o sa il coste foarte mult , daca isi ia un flegma in pula intra 3 ani … credeti`ma ca stiu mai bine :)

  Bafta

  Reply

Leave a Reply