Creative Zen

Căcatul rulează. 8GB şi card slot pentru SD.

Update 4.05.2010: L-am pierdut ca prostul pe la şcoală sau mi-a fost furat la şcoală fără să-mi dau seama. Una dintre ele, în ambele cazuri sunt prost.

24 thoughts on “Creative Zen

 1. DenniXzibit

  am si yo :)), nu mai am card in el k l-am pus la PSP sa am si yo macar 64 MB pana imi cumar de 4 GB :))

  Reply
 2. alleks

  Denni, iPod = pure crap. Iar dacă tu îmi spui mie că asculţi cei 30 gb în mai puţin de o juma’ de lună (sunt blând), eu mă reprofilez.
  Să-l porţi/asculţi sănătos wiggere. 4 milioane 100, not new, cât de uzat, cât ţine bateria?

  Reply
 3. DenniXzibit

  depinde ce ascult/vad… daca ascult muzica in continuu tzine vreo 6-7 ore si daca vad filme in continuu tzine cam 2-3 ore :D si pot sa ocup cei 30 gb dak bag multe video-uri si poate fi folosit si k HD extern

  Reply
 4. Fota

  Din cate stiu io iSkit are o chestie de protejeaza drepturile de autor (DRM) ..adica nu poti sa copiezi melodiile de pe el pe calculator…decat sa bagi….
  Cat despre HDD de 30 de giga…cu banii de un iPhod din ala imi iau hard extern de 500 Gb si un mp3 player de 2 gb sa zicem…si ajunge..
  PS: Bravo Liviule sa il folosti sanatos

  Reply
 5. MaTr3o Post author

  4 mil 100 am dat de pe el, nu l-am luat nou, dar arata ca nou, l-am luat de pe eBay ca pe altundeva nu l-am mai gasit in stock, in Romania. Bateria dupa 3 zile de folosire a cate 2 ore pe zi de muzica si video e 60%. iPodul nu il poti folosi ca HDD extern ca se fute cu iTunes. Singura chestie care am deranjeaza e ca nu merge cu mp4, merge cu wmv, avi, mpg plm….

  Reply
 6. DenniXzibit

  ba iPodu’ il poti folosi k HDD extern cu o setare daca bifezi o casutza in iTunes :P
  Si despre ce zici k nu merge cu mp4?

  Reply
 7. Blondu

  iGot Zen itzi trebuia?!? :)) eu n`am shi nici n`am de gand sa`mi iau…. shi nici iPod`puli cu 30GB k e lafel k celelalte (de tot cacatu)…. mah multumesc cu un mp4 well de 1GB pe care am doar mp3 :))

  Reply
 8. Blondu

  aaa… matreo.. pun pariu k daca ai avea destui bani…. tzi`ai lua vreo 9-12 plasme aksa… pistol, volan etc… shi camera ta ar deveni una virtuala :))

  Reply
 9. Pingback: MaTr3o.com » Pa Pa Euro 2008

 10. Pingback: WMP11 e repp. » MaTr3o.com

 11. Addy.

  mi-am comandat si eu azi de pe amazon.com . La 100$, mi s-a parut cam cel mai bun ca raport calitate-pret. se simte vreo diferenta intre fisierele rulate de pe card si cele din memoria lui? .. mie faptul ca are slot pentru SD mi s-a parut o mare facilitate, tinand cont ca SD-urile sunt destul de ieftine pana in 4Gb.

  Reply

Leave a Reply