Cum a fost la Bucureşti… Concert Guru

Un fel de nu ai trăit dacă, ceva mai mare… Nu eşti repp dacă… Excursia prin Bucureşti a fost repp mai mult sau mai puţin, au fost conflicte, bani, râsete, alcool, metrouri, certuri şi Suzy. Am fost prin Plaza Mall, KFC unde am stat vreo 2-3 ore numai la masă, după cu nişte gangsteri de Bucureşti la antrenamente la Parkour, sau aşa îi ziceau ei, Unirea, Funland unde şi-au spart ăştia banii, Media Galaxy, l-am făcut pe Wii ca ţăranii, părculeţ cu suc şi apă de temperatura pişu, Tineretului, unde parcă eram la Balta Craioviţei, şi după la club şi destule plimbari aiurea pe lângă.

Alţii au fost pe altundeva, că ne-am despărţit, bineînţeles, după concert la fel, jumate cu taxi, jumate pe jos… mă bucur că ne-am găsit drumul până la gară şi am văzut şi Bucureştiul în splendoarea lui de taxiuri şi curve, că atât e pe stradă după ora 23. Concertul a fost pană la urmă cel mai tare la care am fost, fără nici un dubiu, după ce ne-am dezbrăcat toţi 15 olteni câţi am fost la C.I.A. şi am făcut un mini praz gay fest pogo, am luat porcul la trântă, am cântat şi ne-am făcut fleaşcă şi am smuls o strofă din Olteniada să fie pachetul complet, toată sala se uita la noi dar asta pentru că aveam muşchi… şi jumări.

Am aşteptat 2-3 ore în picioare în căldura pulii să înceapă concertul, dar nu a mai contat pentru ce a fost după. RAN/S au spart, Jazzmataz au fost jmecheri, Cenzurah a fost… organizator. Culmea, singurul banner care nu se dezlipea era cel cu Foot Records, celalalte cădeau în prostie. Se fărâmă trenul la întoarcere şi mai stăturăm o jumătate de ora în câmp şi până la urmă adormirăm toţi. Noapte bună Bucureşti!

Update 4.04.2010: RIP Guru!

15 thoughts on “Cum a fost la Bucureşti… Concert Guru

 1. el nino

  mai nimik:))) ba ce as rade si io otara auziii:)))ma doare capu de cat rasai acum cand vazui filmarea asta:)))ce fan el nino viseaza ala pe sus ma???ala era mutu cu fan el nino ba berbeaca:))))

  Reply
 2. neva mind

  lu-v-as in pula soarta,sufletu si viata…de jegosii pulii – olteni corditi – m-ati calcat pe picior de 5-6 ori da-v-as cu pula-n frunte

  Reply
 3. Pingback: Bal Odobleja » MaTr3o.com

Leave a Reply