Ce e ăla 1 mai?

Deci serios, ce pula mea e ăla 1 mai şi de ce nu se lucrează atunci? Habar n-am, ceva gen ziua muncii, oricum NU ŞTIE NIMENI, pun pariu, va căuta cineva pe wikipedia datele clar şi va lăsa un comentariu mai târziu , gen eu sunt deştept şi voi nu, repărilor, PS: citesc bloguri. Ce se face de 1 mai? Se pleacă pe la mama dracu şi se vaită după, că România e de căcat si pula mea, pardon românii sunt de căcat şi pula lu’ Suzy, mută-te în morţii mătii, sau stai acasă şi dai manele la maxim, pentru că ştim toţi că părinţii tăi nu ascultă la grătare altceva. Îl faci pe gratar pe bloc sau în curte sau nu faci şi dormi că te duci mâine la muncă sau dai la buci sau ieşi în oraş şi mănânci muguri de brad şi alte podoabe ale naturii. Îmi place verde.

PS: grătarul ăla din poză e o invenţie ingenioasă de-a lu’ tataiemeo şi face cele mai bune legume pe grătar… pentru carne e de căcat, dar ăsta e secret. Cartofii ăia iţi fac ziua mai bună, la propriu. Încă curios de măgura pe grătar.

Pulă Săltăreaţă 2: Chestia asta nu are legătură cu postul, doar niste chestii care mă deranjează pe mine, care e faza cu oamenii care scriu cu diacritice pe forumuri şi pe messenger? Oricât ar zice ei numai chestia asta vă dă un ton de îngâmfaţi şi duceţi-vă în pula mea de cosmonauţi… sau care e faza cu oamenii care vorbesc formal, pe messenger, forumuri, acelaşi căcat roz, du-te-n morţii mătii ?! Un exemplu e Gigel de aici care, Marş Fă, pare să fie foarte deranjat de tipul care i-a zis în traducere, chill, e singura ipostază in care eu sunt de acord cu LeXoo ăla, care evident se pişa pe el, şi il doare-n pula pe fraier… Îmi plac ideile voastre de a-mi continua mie posturile, şi de a fuma chiştoace. Micii hateri.

11 thoughts on “Ce e ăla 1 mai?

 1. g_man_rap

  deja numai imi plac blogurile, chiar nu ma intereseaza ce faceti voi si cum va vomitati trairile… si de noii copii ai netului, noile nickuri pline de definitii alb-negru

  Reply
 2. MaTr3o Post author

  george ti se pare tie ca am povestit eu ce am facut de 1 mai? daca vrei sa vezi chestii din astea du-te pe oricare alt blog … exact despre asta vorbeam aici

  Reply
 3. alleks

  1. Ăla e un simplu disc. Probabil bunicu’-tău a mai sudat ceva, sau l-a modificat ştiu eu cum.
  2. Mi se pare mie, sau la faza cu diacriticele e vorba de un interviu? Dacă e interviu, păi scuză-mă, vorbim de jurnalişti aici (cred că nu e vreun pulifrici care se joacă de-a gazetaru’), nu de “cosmonauţi”. Iar dacă respectivul Lexoo spune “nu îmi place aşa academic”, doar pentru simplul fapt că folosea diacritice, n-are rost să-mi mai continui comentariul.
  Singurul loc în care nu folosesc întotdeauna diacriticele e Y!M-ul. Acolo folosesc limba setată, nu o mai schimb. :)

  PS: Hristos a Înviat acu’ o săptămână, că n-am avut ocazia să-ţi spun până acum. Ateule. =;

  Reply
 4. naughty_girl

  chestia aia nu e construita de bunicul lui liviu…cred ca exista candva sa cumperi ca am si eu…si arata la fel…:|
  sau bunicii nostrii se cunosc si au facut impreuna inventii….

  Reply
 5. MaTr3o Post author

  In primul rand, cei care au indraznit macar sa-mi zica ca mint, sau au fost pe langa idee ca as mintii au scazut mult in ochii mei, diana, chestia aia e construita de tataie dupa ce a vazut un documentar pe discovery… alleks, la faza cu diacriticile ma refeream la cei care scriau cu sh, tz acum ceva timp si acum scriu cu diacritice pe forumuri si IM ceea ce mi se pare o idiotenie. in al 2-lea rand eu nu sunt ateu, sunt doar in ceaţă. tina e gay. september nu trebuia sa te ataci atat, toti fac chestia aia, eu sunt mai diferit si nu sunt de acord cu unele chestii.

  Suzy e roz.

  Reply
 6. naughty_girl

  voiam sa spun ca chestiile alea chiar exista, nu sunt simple discuri…ma rog…
  nu spun ca minti, doar ca poate bunicul tau a vrut sa-l faca singur nu sa-l cumpere…

  Reply
 7. Zefir

  Matr3o, cam asta e ideea cu diacriticele:cei ce pâna acum scriau cu tz si sh, acum scriu cu ţ şi ş, mie-mi convine şi nu-i condamn ca tine îi apreciez pentru efortul lor de a scrie normal.Nu e mare lucru dar mai cu drag citesc ţară decât tzara.

  Reply

Leave a Reply