Repăr la modul…

…Nu mai am timp de nimic, mai ales de blog. Am mai scris mai demult, muncesc la casă ca Suzy. Când dădurăm jos acoperişul găsi în pod o lucrare de control mai veche decât mine, dacă notarea era până la 5 tipul e jmecher, dacă nu, avem ceva în comun. Îmi place verde. Înghiţi praf de ciment destul încât să mă cac fier beton, am muci de consistenţa nămolului uscat.

Suzy încă e de negăsit, Majamuru e puţin gelos, Ţâţi se simte singură. Când nu am timp să stau la calculator atunci mă cauta toţi, găsi 10 000 de offline+uri pe Y!M, după ce vinzi telefonul vor toţi să ţi-l cumpere şi să-ţi sugă şi pula. Dacă aveţi treabă cu mine mă sunaţi decât seara pe telefon, nu mă mai căutaţi pe Y!M că nu prea mai dau pe acolo, sunt pe GTalk, acelaşi ID, dar pot să mă repet de 100 de ori ca tot o să săriţi cu buzz-urile pe mine când intru că Unde pula ta am fost?.

După o săptămână plină de muncă, măcar avem concert hipopo, de care aflu şi eu acum. În capul meu postul ăsta suna mult mai bine, mai ales acum câteva ore în timp ce mâncam cărămizi. Adăugai încă un om pe lista mea cu oameni de omorât, cel care a inventat cărămizile, portocaliu e de poponari. Am nevoie disperată de o măgura, aş rupe o shaorma de la rond, din aia ocnă cum îmi place mie şi vreau să vină mai repede concertul Guru să plecăm şi noi iar brigadă, că doar nu ne certăm şi ne facem drogaţi între noi şi ne supărăm din căcaturi. Am început să mă obişnuiesc cu scârţâitul ăla, după ce îmi petrec toată ziua cu tataiemeo, înca poartă chimir omul, chimir care produce un scârţâit cand fraierul respiră, dar de asemenea ne spune dacă e încă în viaţă.

Cei care nu ştiu ce e ăla chimir să se ducă în pula mea… Noi, copiii din ziua de azi avem alte treburi, noi încercăm să fim americani, Yeah, STEP UP, STEP UP!! facem concursuri de căcat şi transpirăm între buci. Îmi place verde. Ironie, sau nu, oricum Barbă e gay. La şcoală am ce face. Mi-e dor de centrul vechi, cel făra rolleri şi skateri şi căcaturi, plecaţi în pula mea!

Cartea asta e cea mai de căcat posibilă, nu mă luaţi cu căcaturi ca e Nietzche si e jmecher, că e un rahat, e cea mai mare porcărie din viaţa mea şi am pierdut timp degeaba cu ea… Futu-ţi virtuţile mătii, îmi vorbeşti tu mie despre virtute, că aia îmi trebuia. Ne vedem la concert vineri madărfacărilor

9 thoughts on “Repăr la modul…

 1. Lala

  nici mie nu mi-a placut nietzsche. adica nu sunt de acord cu ce spune. mai tin minte ca in cartea asta zice ceva de genul ca omul se afla intre maimuta si supraom…in orice caz nu ii inghit solutiile si argumentele.
  iti recomand pascal bruckner. am o vaga impresie ca o sa iti placa al dracului de mult. fie eseu, fie roman.
  spor la treaba!

  Reply
 2. Nitzy_Yo

  adevarat … super tare faza cu fier betonu :)) numai dume ies din capu lu matr3o asta … probabil daca ar fi venit cedry2k in craiova l`ar fi provocat la battle …

  Reply

Leave a Reply