Al 3-lea blog de muzica

Luai premiul 3 la cel mai bun blog de muzica, la celelalte categorii sunt pe locurile 14,15. Observai ca toti bloggerii de care nu a auzit nimeni si care si-au facut acum 3-4 luni blog sunt cei mai mari experti si au comentat castigatorii si nedreptatile si cum viata e de rahat pe blogurile lor unice, ca acum toti sunteti diferiti, cu titluri de genul “Un blog diferit”, “Sug doar pulele albastre” … Oricat ai incerca sa fii de diferit sa nu copiezi pe nimeni, te copiaza altii pe tine.

Alta chestie stricata din cauza ca suntem prea multi. NU VA MAI FACETI BLOGURI! Nu stiu de ce, eu chiar ma asteptam la mai mult, la un loc in primii 3 la cel mai bun blog personal, dar pula… Multumesc cei care ati votat, v-ati facut cont si chestii, m-au votat oameni la care nu ma asteptam si nu m-au votat unii dintre cei mai buni prieteni si mi-au mai si zis “Ce ba te astepti sa te votez?” … nu stiu de ce a contat concursul asta pentru mine, dar a contat … rezultatele sunt aici.

13 thoughts on “Al 3-lea blog de muzica

 1. Iohan

  want a scooby snack?to cheere you up…

  citez: “inchide-le ba saitu ‘g-alea-i sticla-n cur…da-le ban”

  la multi ani pentru ieri

  Reply
 2. ciupy

  nu stiu de ce conteaza asa mult un clasament pentru tine. cu singuranta voturile alea nu reflecta calitatea blogului. cred ca majoritatea au dat mass”voteaza-ma” si au fost votati de oameni care probabil nu au citit deloc blogu respectiv.

  Reply

Leave a Reply