DOC @ Urban Groove

Ascultă YouTube | Download Moxx

Nici măcar nu seamănă cu el, oricât ar încerca.

17 thoughts on “DOC @ Urban Groove

 1. Rasta

  il mai ascultai si la moxx… da nu se auzea bine si il oprii… nu mi se pare cine stie ce… mi se pare chiar un regres ! stiu ca se poate mult mai bine!

  Reply
 2. Lala

  hehe, foarte smecher acest live si acest flow mai smooth. cand au pomenit de schimbari pe proiectele solo nu imi imaginam asta si nici nu imi imaginam ca imi va placea. da’ doc sparge mui in liveu’ asta!

  Reply
 3. w

  “grav, magic , fin….senzational”
  este…este..n-am ce zice
  unii nu se lauda degeaba

  Reply
 4. Iohan

  :-??consecvent my dick…e acceptabil…si in cele mai mari gradini cu flori se ascunde cate o buruiana…

  jim are nevoie de meditatie…

  Reply
 5. iacob

  suna bine da nu si pentru L Doc……..mai bine si-ar lua dracu “L-ul” si stilu inapoi

  Reply
 6. Bacov

  Un tovaras o arde cu Doc si a mai asc ce a tras pt mixtape si cica toate sunt diferite. Cica il face pur si simplu ca un mixtape: caterinca, variaza flow-uri, se joaca cu beatu, etc. Ceea ce e tare avand in vedere ca toti se asteapta la acelasi stil CTC. Mie mi-a placut asta, plus ca lirica si flow-ul se pupa cu instr la modul impecabil. Plus ca nu trebuie sa placa la toata lumea. Mai sunt si alti mc….

  Reply
 7. AO

  Ma ce e asta?! sper ca nu numai mie mi se pare ciudat … eu niciodata nu l-am agreat pe doc singur. Doc pe o piesa 3 minute mi se pare foaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte plictisitor (:|. Pe partea de final are niste dume chiar bune, dar … tot nu. CTC ul era completarea lui … plm

  Reply
 8. celcestie

  geniu pur…daca inainte era super tare omu acum a ajuns la superlativ…in fiecare vers are mai multe intelesuri decat percepeti voi in toata melodia..si nu e la duma si nu e caterinca..e pur si simplu genial si serios ..nush cat de tampit tre sa fii sa ai ceva de comentat aici !

  Reply

Leave a Reply