Orașul meu iubit…

Centrul orașului (flashing lights):

Cartierul meu (vreo 800m până în centru?):

Le iei fața cu fântâna și centrul împopoțonat mai rău ca la gay fest și restul sugem pula, venim ne încântă, facem poze, filmăm, iar tu ești reales. Dimineața în trafic să știi că te înjură toți taximetriștii, HashPe și Stefan știu. Polivalenta așa moare bă? Câmp cu cai ca pe la țară, ghici ciupercă ce e? Apropo, unde morții mă-tii e ciuperca? Ce o să le spun când o să mă întrebe copiii de ce se zice “la ciupercă” la locul ăla?

8 thoughts on “Orașul meu iubit…

 1. eQuilibru

  te cred ca te simti implinit,liviu. e cu adevarat incantator tot ce face ‘nea pentru “toti” locuitorii orasului (pentru el).

  Reply
 2. Iohan

  periferie fara canalizare
  in timp ce restul moare
  avem bani de fantana balerina
  dar de canalizare nu,tinem banii in vitrina
  avem centru lucios,vizitat si ordonat
  dar periferie murdara si plina de cacat
  iti rupi masina’n timp record pe orice strada din oras
  si cand ii intrebi “de ce?” “no comment”,sunt lasi
  consilierii’s hoti,grasi si bogati
  n-aveti ce sa faceti,doar sa stati si sa injurati…
  :-??astept zece mii…

  Reply
 3. Rasta

  apropo de oras… o sa iti trimit o filmare dupa ce ma scol… cum se fut strazile… cum din 10 muncitori doar 2 sau 3 lucreaza… cum se creaza aglomeratie in trafic…

  Reply
 4. albu`

  “iti rupi masina’n timp record pe orice strada din oras”

  subscriu…il injur pe jegosu d solomon de toata natzia lui la fiecare groapa…creca a facut masa ulcer de catzi mortzi si-a luat pana acu ….

  eu stau la kubik…iar in spatele blocurilor…e namolu pana la genunchi un lac ..la propriu e ditamai balta de apa…. au venit niste retardati de muncitori si au spart un sant de-alungu intregii strazi si au lasat-o asha shi au blocat mashini parcate….bha DITAMAI SANTU de-alungu strazziii cum pula mea e posibil asha ceva ?!?!?

  si comunitarii pulei nu shtiu decat sa se ia de astia care ne mai dam cu rolele sau alti indivizi considerati “suspecti” dar cand am vazut 3 negricioshi care il calcau la propriu p cap pe unu la statuie…comunitarii stau cu mainile la spate 20 m langa…ce-au facut ?! ABSOLUT NIMIC ….in schimb…daca ne dam pe borduri sau altundeva cu rolele vin la noi sa ne dea amenda parca-s maimute … plm

  Reply

Leave a Reply