PSP review

Ok, azi primii pachetul (good news). A cumparat tata un UMD cu Dungeons & Dragons: Tactics, ca se si pricepe el la jocuri, si cand bagi joc nou se face automat update si l-a bagat si s-a jucat si acum e versiunea 3.40, care din cate stiu eu nu se poate decoda, cel putin nu la fel de usor ca celelalte mai vechi (bad news). Cine stie cum decodez un PSP cu Firmware Version 3.40, daca se poate fara alte cacaturi gen UMD cu GTA:LCS sa imi lase comentariu aici cu link, ceva, orice.

Update 20.04.2010: I l-am dat fratelui meu. Oricum, mă mir că după atâţia ani nu a aparut alt PSP mai bun. PSP Go face practic acelaşi căcat.

10 thoughts on “PSP review

 1. kiry

  incearca pe sofpedia (pe forum)…ai de cautat…dar pe acolo gasesti de obicei cam tot ce cauti in domeniul softurilor si decodarii…

  Reply
 2. Nadina

  ..:))….=))ce comm bah…voi suntetzi orbi?..:))omu va intreba daca stiti cum sasi faca chestia aia de se numeste psp nu sai zicetzi ce parere avetzi voi…nu cred ca scopul era sa se laude dar…mai stii……. in fine pana sa scriu io comm asta creca sii la si facut……

  Reply
 3. DenniXzibit

  si yo’s purtator de PSP ;) , sa-l stapanejti sanatos. E chiar o consola portrabila foarte reusita… nu ca DS-ul :|. Nici nu inteleg de ce unora le palce DS-ul: jocuri de kkt, grafica de kkt, design de kkt, sunet de kkt, kkt de kkt.
  Fuck ya all Nintendo loverZ.
  Sony ruleZ

  Reply

Leave a Reply