Originile hip hop-ului în România

Video | YouTube

Un reportaj foarte rar şi destul de vechi cu originile hip hop-ului în RO. Merită văzut dacă sunteţi adepţi ai genului.

16 thoughts on “Originile hip hop-ului în România

 1. Rasta

  da`te`n sloboz ce voici si ce fetze aveau … dupa ce vezi imaginile astea potzi sa spui ca chiar a evoluat enorm muzica rap si la propriu si la figurat… oricum cel mai tare “deci” e ala de la rengatzii “deci” “adica” “deci” am cercel in nas “deci” eu sunt mai negru ca voi “adica” sunt tzigan “deci” =))! ORICUM PACE LOR… DACA NU ERAU EI POATE K NU ERA RAP`U UNDE E ACUM!

  Reply
 2. Nerazull

  Mie nu mi se paru deloc ridicol. Sincer mai bine stagna “miscarea” asta si ramanea ca atunci, ca ce e azi parca e cel putin la fel de caraghios ca ce era atunci. Iar unde e rapu acum ? Serios ?

  Reply
 3. G man rap

  mort de ras….. suntem copii focului ,iadului,focului….eu vreau sa injur cat vrea pula meaa… oricum beton clipurile :D erau niste duri

  Reply
 4. Pingback: Originile hip-hopului romanesc | Overdeath

 5. lovescaddillac

  Ce fete,ce par,asa e,arata mai bine acum la “batranete”!:)))..cert esta ca ei sunt hip-hop’ul,fara ei cine stie ce ascultam acum!Unii au ramas,altii s’au pierdut,respect Mafia si Parazitii!:)

  Reply
 6. boka

  suntem copiii focului,focului,iadului,caci nu e bine sa te joci cu de-ale necuratului caci de-ai s-o faci o sa te arda focul iadului(intra si marijuana pe piesa).piesa face parte de pe brimul album”Bucuresti underground mafia”(plecase dramma alias uzzi de la demonii,iar inainte de “mr juice” lu tataee i se spunea “doom”).negativu ala cu focuri de arma pe fundal(copiat de la nwa) l-au bagat pe vreo 3 piese(una cu maniacu”sunt eu,un maniac,am diavolu-n mine”,ucigas in serie 1…shy nu mai shtyu care…tre sa iau caseta de la capat…)va dati seama ce foame de negative(chiar si furate)era atunci…iar piesa aia “inc-o zi inc-o poveste”,care facea parte din cel de-al 2-lea album,i-a consacrat deja(de atunci am inceput eu sa ascult)…aia a fost prefata a ceea ce trebuia sa se intimple o juma de an mai tarziu: primul boom pe piata hip-hopului romanesc:piesa “pana cand moartea ne va desparti” care a fost data pe toate posturile de radio.

  Reply
 7. catalin

  aia cu Asasinii Noii Ere erau gruparea Apa Tare din care au facut parte Il-Egal si Delikt (Brugner si Vexx) deci nu doar parazitii si mafia au mai ramas asa din toti aia care au fost pe vremea aia….

  Reply
 8. hh1luv

  Cred ca rapul de atunci e absolut fabulos si,parerea mea,nu se mai face azi asa ceva…:P deci,populatia oldschool nu o sa moara niciodata!!!!Asasinii Noii Ere ruleaza grav inca…io,cel putin,nu pot sa nu ascult zilnic Delikt ft. Rimaru-pace cartierului:D pace si voua si ascultati ce merita…

  Reply

Leave a Reply