Lansarea Protest Urban

A fost iar mai cald ca in iad, dar macar nu a durat asa de mult ca data trecuta si am vazut oameni carora li s-au facut rau ca au stat acolo, si am incercat sa filmez, calitatea e execrabila, pentru ca mi s-a dat peste camera de 100 de ori si nici nu am stat intr-un loc fix sa filmez, pentru ca am fost oameni peste capacitatea clubului zic eu. Bine, ca mai sateau si pe afara.

Am ascultat, ne-am distrat, a fost LIVE, s-au vandut toate albumele, in caz ca nu ati fost, bine ati facut ca oricum nu mai aveati loc. Compilatia e SUPERBA! Pula mea, in fostul Pulp nu veneau atatia. Si sincer dintre aia care au venit toti, cred ca doar 3 sferturi ascultau hip hop. Am fost iar pe post de cameraman amator, dar de data asta mi-am luat coate si palme si peste camera si cred ca e ultima oara cand mai vin cu camera daca vad ca nu sunt conditii.

Update 18.04.2010: Am pierdut filmarile odata cu contul de YouTube.

31 thoughts on “Lansarea Protest Urban

 1. Iohan

  asteptam,acum ma bag la ascult,aseara mi-a placut,ba nu ma asteptam sa fac rocada intre grupuri…
  Traiasca MCii care canta!
  Traiasca Rashid pentru negative!
  Traiasca HipHopul craiovean!

  Reply
 2. Rasta

  super tare… bine k aveam tricou mai ud decat as fi facut baie cu el pe mine… noroc k mi`am luat altu… LA MAI MARE :D… acu ma bag sa ascult albumu :D

  Reply
 3. ralu

  deci…fara cuvinte..c iar ar veni frazele cu super tare..marfa…genial etc:P..deci…HIP-HOP’UL LA PUTERE….

  Reply
 4. Iohan

  ma tot uit la video de la olteniada… 8-> sunt bine filmate,bine ca esti inalt^:)^

  Reply
 5. Rasta

  SA MOR MI SE ZBARLI PARU KND VAZUI CE ATMOSFERA AM FACUT LA OLTENIADA! PREA TARE 8->

  Reply
 6. maynaa

  buh deci concertu a fost foarte bine organizat si cd-u foarte bine facut da mortzii masii de aerisire din artu ala k la fiecare concert la care m-am dus curgeau apele p mn mai rau k la niagara.draq:|

  Reply
 7. soare

  VIVA CRAIOVA !!! sa mai avem parte de astfel de concerte , de preferat intr-un local mai calumea :P

  Reply
 8. Rasta

  acceptabil??? /:)… cred k de cand se fac concerte in art… si poate chiar si in pulp nu a mai fost asa multa lume(exceptzie ala cu Buze&Phlo, Hip Hop Live… in fine, la care nu am fost da am auzit k a fost super)… si atmosfera … super 8->… sonorizarea a cam lasat de dorit, da avand in vedere ca am stat langa scena… am auzit tot!… yo unu pot sa zic ca m`am simtzit super… in afara de faptu k imi sufla boka in ceafa, si la un moment dat urla fifty in urechea mea…si k am transpirat ca un caine… A FOST SUPER!

  Reply
 9. Chopo

  X: ba! Y: ce? X: sa-mi sugi pula! Y: pai nu ti-o suge ba pamantu’? X: Pai ce ba,ma-ta are pamant in gura? Y: ba nu ba,ma-ta e pamant!X: ba ma-ta…….:-??

  Reply
 10. suDbit_budy

  foarte tare…imi place ba ce se face la craiova…dak nu nu veneam io degeaba de la caracal :)>- pace voua.amin

  Reply
 11. Pingback: Lansarea “Protest Urban” Craiova « ViolLent

 12. boka

  ba…a fost frumos da…plm…am cam transpirat…un pic…asa…per ansamblu…frumos…si…Adriana,pana la uram am facut rost de album…10x Fifty.

  Reply

Leave a Reply