Ajutati-ma sa aleg

Nokia 5700 vs. Nokia N73 Music Edition

Eu tind spre N73 ca vine cu card de 2GB in schimb ce 5700 are doar de 1GB, N73 are ecranul mai mare, dar 5700 mai colorat, 5700 are procesorul mai bun dar are camera de tot cacatul, ceea ce nu pot spune despre N73, si conteaza mult camera. Symbianul mai nou la 5700 nu face nimic in plus decat ceva ce mie nu imi trebuie. Pe GSM Arena e N73 obisnuit nu cel ME, cel din poza de mai jos e Music Edition.

17 thoughts on “Ajutati-ma sa aleg

 1. HP

  de cand imi tot zici ca vrei n73?
  si ca sa nu te mai aud ca “vreau” sau ca “trebuia sa iau” iti sugerez sa iei n73
  si oricum imi place mai mult:D

  Reply
 2. Johan

  Pai eu zic sa le lasi dracu de telefoane si sa iti iei un mp3 player, o camera foto buna, si un nokia 1100. Astfel fiecare o sa faca ce trebuie.

  Reply
 3. mindwar

  ia-ti ba un ipod nano pt muzica. slabe sanse sa ai nevoie mai mult de 2 sau 4 gb (si oricum n-o sa poti pune mai mult de atat pe un telefon). calitatea e buna, nu iti mai faci probleme de baterie la telefon iar itunes-ul e chiar marfa daca-i dai o sansa (eu am renuntat la winamp). device-u e mic, super usor de folosit (clickwheel-u chiar FACE toti banii), nu stai sa mai cauti prin meniuri la telefon si etc.
  si in rest.. la capitolu telefon… vorbesti mult => un telefon cu huge battery life si fara useless crap, esti gadget freak/folosesti internetu/te joci => un pda-phone.
  pana acu singura corcitura de mp3 player si telefon pe care as da banii ar fi iphoneu’ dar nici ala nu ma convinge inca in privinta asta:D

  ma rog, daca e musai probabil as lua n73-u, na:D

  Reply
 4. trublu

  N73, desi eu personal as alege un Sony-Ericsson.
  Vezi ca K800 e la oferta acu la portocali!
  Ma rog, dar 5700 sigur nu, la soft e mult mai nasol!

  Reply

Leave a Reply