Te topeşti?

Ce pula mea înseamnă “Here kitty kitty GO GO!”? Yolo s-a căcat pe el. Pur şi simplu îmi provoacă scârbă versurile omului ăstuia, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, poate pe vechiul album nu era mort de beat sau drogat mereu. Păcat de vocea şi de flow-ul lui.

Update 18.02.2011: Ce agitat eram, chiar credeam că le ştiam pe toate în hip hop. Oh, boy you’re gonna have a surprise later.

14 thoughts on “Te topeşti?

 1. Iohan

  “am vrut sa demonstram ca putem face si astfel de muzica”
  => yolo si-a vandut sufletu’ la pizde…=> zale R.I.P.(mai e doar raku,sa nu-l traga yolo dupa el mai mult decat l-a tras deja”

  Reply
 2. Dnk

  deci stati asa sa inteleg … la inceput inainte sa apara albumul i-ati criticat… a aparut albumul ati zis ca e tare… acum v-ati plictisit si iarasi e de kkt… asa e? :|

  Reply
 3. MaTr3o Post author

  nu omule, yolo e de cacat, albumul nu e “tare” doar cateva melodii pe care le domina raku, si yolo sta putin mai in colt si nu le-a stricat mai mult de 50%….

  Reply
 4. Cristy 2U

  albumu e naspa intr-adevar, dar partea cu “Here Kitty, Kitty GO GO!” e metafora. Vrea sa spuna ca aia era ca o pisica, si pisica nu ramane langa tine daca i se ofera ceva mai bun, ma rog poate a fost mult prea subtil si intr-un context gresit. Cat despre yolo, nu zic nimic e treaba lui ce canta si daca ii pasa sau nu ca isi pierde fanii. Zale-Respect ( albumul) contine decaat 2 piese interesante: declaratie de avere ( cu stratan ) si vaca morgana ( parazitii style ).

  Reply
 5. l1nk

  “Bagabontzii mei sunt benoclatzi pe tzatzici, ies golani in public haituitzi de poonany…etc” ma face sa borasc, nu se compara cu chei verbale… yolo la gunoi.

  Reply
 6. MeThoD

  Imi mentzin parerea inca de la inceput.albumul solo Raku este cel mai bun din intreaga istorie Zale.urmatorul este chei verbale Zale.iar asta e de tot cacatul.dupa o discutzie de 15 min pe messenger avuta mu matr3o,in care am incercat sa il conving ca asta este un album ffffffff prost,am lasat-o balta.am primit raspunsuri de genul:”trebuie sa il intzelegi,trebuie sa il simtzi,incearca alt sound,acum canta altceva….” Really man ?? what the fuck ?? albumul asta sufera rau de tot….avem parte de un Raku indragostit,si de un yolo in pana de idei .. hey kitty kitty ?????????

  Reply
 7. MaTr3o Post author

  Imi placea albumul, pentru alea 3 melodii, dar nu l-as cumpara. Il jelesc pe raku si blestem ziua in care l-a cunoscut pe yolo.

  Reply
 8. Weedini Braila

  sa il sugeti pe Jaques Yolo de pula pana faceti bataturi in cerul gurii , cei care nu aveti ce face , decat sa’l criticati.. la pula cu voi GUNOAIELOR:-)

  Reply
 9. vaiii

  Fmm de sparti voi comentati de yolo? cine sunteti voi ma? a-ti facut vreodata vreo rima ceva ma pish pe voi si pe neamu vostru oameni care stiu sa critice sunt multi inloc sa apreciati muzica zdrentele draku jetttttt futemas pe mamele voastre

  Reply

Leave a Reply