Întrebare idioată

Deci îmi amintii chestia asta când veneam acasă acum, la ora 4:30 dimineaţa şi mârâiau cam 7 câini la mine. Nu, nu-mi făcură nimic pentru că nu începui să fug sau să mă întorc cu spatele la ei. Aşa, ce vroiam să zic…

Ţin minte de când stăteam la bloc, pe la 12 ani aşa se întâmpla… Aveam o corcitură de caniche cu cocker, cockaniche îi ziceam eu şi era absolut “drăgălaş” pentru pizde. Când îl plimbam, deci menţionez, era micuţ, aşa pizdele cum îl vedeau hop, moaaaa ce drăguuuţ, numai că mereu primeam întrebarea idioată:

Muşcă?

Acum, indiferent ce aş fi răspuns tot s-ar fi aplecat şi s-ar fi jucat cu el, i-ar fi scuturat coaiele sau ce pula mea se face cu câinii. Deci sincer vorbesc, cât de mic era, cred că o lună avea, muşca orice căcat prindea, mârâia, rupea. La dinţii lui nu făcea nicio daună, dar te prindea de mâna şi îţi lăsa ceva semne. Deci, am răspuns DA, muşcă! Se uitau pizdele la mine ca la dracu, de parcă le spusesem că avea SIDA. Ele tot se apleacă şi se joacă cu el şi o ia pe una de mână şi se maimuţăreşte aia ca dracu şi îl înjură pe Bubico al meu până îi sare placa şi îi zice cealalta pizdă:

Hai fată să mergem, şi pune-i bă dracu botniţă!

Acum, nu am procedat corect? Trebuia sa îi zic eternul marş fă! sau cum? Şi da, îi puneam botniţă la un căţeluş cu dinţi de cauciuc, care cred că până la urmă puteam să îl car în ea.

Vaaiii ce drăguuuuţ! Muşcă?
Da!
Hai ma fugi de-aici că pe mine nu mă muşcă, că e cuminte.
Au, pfu, arş… Fi-ţi-ar jigodia dracu, ia-o de pe mine!
Marş fă!

Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi. De fapt, câinele a murit pe la vreo 7-8 luni aşa. Avea SIDA.

5 thoughts on “Întrebare idioată

  1. boka

    ba…cum pula mea se poate lega virusul hiv de adn-ul canin?…si sa mai dea si sindromul imunodeficientei dobandite pe deasupra…da pizda a murit?

    Reply

Leave a Reply