Feed Reader

(Ce e feed-ul RSS, cum se foloseşte)

De ieri am început şi eu să folosesc un RSS feed reader, după mai multe tentative şi alte programe care nu îmi mergeau sau consumau resurse cât pentru toţi bloggerii din reader. Cred că totuşi am prea multe bloguri în reader pentru început şi de abia ţin pasul.

Dacă îl las o zi neumblat am în jur de 800 unread messages, şi asta numai la bloggeri. Cu ce merg? Feed Reader 3. Mult mai uşor pentru mine acum, mai ales că citesc multe bloguri.

Update 18.09.2010: Am trecut pe Google Reader de ceva vreme şi sunt cât se poate de mulţumit, this is the best way there is, for now.

7 thoughts on “Feed Reader

 1. dan

  fa mai multe categorii, daca ai multe feeduri si putine categorii te vei trezi ca ai ratat ele mai importante subiecte pentru tine pentru ca nu ai stiut cum se le gasesti :d (iti zic din proprie experienta :p )

  Reply
 2. MaTr3o Post author

  thunderbird nu-mi merge pentru ca pur si simplu exista extraterestrii care mi-l controleaza. Am facut toate setarile posibile si nu merge. Crede-ma… Poti sa intri cu RealVNC la mine si sa vezi si tu ca tot nu merge… Oricum nu aveam, asa mare nevoie de el.

  Reply
 3. Johan

  păi bă, thunderbird e şi mail reader şi feedreader şi news reader… mai mai că-ţi citeşte şi operele de le ai pentru şcoală

  Reply

Leave a Reply