Ignoranţa

Acesta este un post plin de nervi.

Mă chemi la tine să îţi reinstalez Windowsul, să îţi repar calculatorul, îmi ia 3-4 ore având în vedere că ai o janghină de calculator care rugineşte când rulează XP-ul, iar tu, în drum spre bagi manele în maşină, în toate acele 4 ore de reinstalat şi nervi că nu mergea niciun program pe calculatorul ăla şi se mişca cu viteza succesului blogului meu mai ţii şi televizorul dat pe Taraf TV şi stai şi comentezi câţi bani fac ei ţiganii din manele şi cine sunt proştii ăia de dau bani şi le fac publicitate, la ei televziorul fiind non stop pe Taraf TV). Vorbesc de unchiu-meu. O să-l numim Sandu.

Cum adică cine? Ăia care îi ascultă … tu mare manelist îi critici, dar te îmbeţi ca porcul pe ritmuri de brazilieni smoliţi şi dai din coadă la orice dedicaţie care seamană cât de puţin a fi destinată ţie. Dă-i pe Explorer. Păi cum să nu-ţi zic marş fă ţie când vine nepoată-ta, respectiv vara-mea, care lua examenul de clasa a 8-a cu 3.45 la matematică şi tu o lauzi în morţii mă-tii şi voi selectaţi la ce profesională să intre şi vă certaţi între voi dacă să fie muncitoare cu sapa sau cofetăreasă sau cataramă de pe centură.

După toţi nervii pe care îi am mai vii şi lângă mine întrebându-mă la fiecare pas ce fac zicându-mi “Ce e cu blugii ăştia pe tine? Parcă eşti handicapat!”, iar drăgălaşa Bubico din colţ, teh hukăr, nu ştia să zică râu răţuşcă rămurică şi îi dă o limbă pe noadă spunand şi ea “Aşa se poartă unchiaşule”. Marş fă de aici … Cum să nu îţi iubeşti rudele?

Ajung acasă până la urmă după 5 ore de chin şi făcut ID-uri de Y!M până la urmă pentru toată familia, şi pentru soţie şi pentru fata de 9 ani, că deh, acum nu se poate făra ID, şi îmi dă o listă cu ce ID-uri să îi bag celeilalte verişoară de-a mea, respectiv fie-sa în listă: 3/4 din ele conţineau cuvântul dulcika sau rebelde sau jmecher sau sexy, iar celălalt 1/4 conţinea ID-uri cu peste 4 underscore-uri. Ţin să menţionez că vară-mea e grasă ca pula, iar eu sunt slab şi plin de muschi, Bubico, cea căzută în fund la admitere. Mulţumesc.

10 thoughts on “Ignoranţa

 1. Iohan

  baga-ti pula,si chieltuieste banii singur

  Ontopic: da domne’….Cand am patit faza cu unchiu’…am avut avantaj,el e intelectual,aveam ce vorbi cu el,detesta manelele mai mult decat mine,dar tot jaf de p1 avea…si a inteles ca e jaf,i-am demonstrat,si l-am convins sa-si ia altul,i-am facut configuratie,si in o saptamana i l-am luat,si are 10gb de rap pe el…

  Facem schimb de unchi?

  Reply
 2. Groparu

  Deci ba, io zic ca daca nime’ n-o zis ca cu crieru’ asta arati ca un cocalar, io zic sa nu iti faci probleme. Parerea mea. Cainii latra, caravana trece!

  Reply
 3. Pingback: MaTr3o.com » Azi imi placu…

Leave a Reply