Gangsteri pe hi5


Link | hi5

Cel mai şmecheeer hip hop-er! Da coaie da … aşa negrul meu. De remarcat că în ultima poză şi-a schimbat stilul, e emo acum, poate trag pizdele şi la el.

18 thoughts on “Gangsteri pe hi5

 1. Al3XxX

  SALUT !!! ce faci ?? eu bine ma simnt,dar tu ma gandeam daca vrey sa iesi cu mine la un Suc daca se poate daca nu nu ok BYE BYE BYE !!??!

  Vreau sa va rog ceva lume care intra pe mine sami lasati cat mai multe conmeturi plz va rog din tot sufletul >>>??? Va multumesc !!!!!!!
  HAU HAU CE FACETI ?!?! va rog sa-mi sami lasati cate un conmentariu plz pa

  WTF?

  Reply
 2. ali

  asta e genu kre asc manele non stop aksa j viseaza la “pizdele alea bune” din clipurile lu 50 d centi ala =)) hai loool qm s-o arzi aja…j banuiesc k s luada la pr lui k e cel mai tare j k tre sa fak o piesa q nuj cn nu=))

  Reply
 3. eddy

  d`oh ce fata are manelaruu.. :)) in plus mai e si gay :| “Looking To Date Men” … son of the b*tch.. damn nigga`.. si cand te gandesti ca majoritatea ii calca pe urme :| .. Apocalipsaaa ..

  Reply
 4. MaTr3o Post author

  pe hi5 si eu aveam “looking tod ate men” si toate erau la baza, asta pana mi-a dat un gay din iasi PM cerandu-mi ID….. :|

  Reply
 5. BoGdAn

  Interests – SAALZA Cine ii place muzica care o prefer mana sus si lasati si ID plz ms !!!

  Subliniez: Cine ii place muizca care o prefer…

  Damn Nigga’ …….Fucking Motha’ Fucker Gay………

  Reply
 6. scoaba

  asta e viitorul … pentru ei se lupta baietii din hip hop … lor le lasa pe mana atata munca sa o dea mai departe …. sincer … eu sa fiu in locul lor … inainte sa mor as da foc la tot … dekt sa imi scriu numele langa ratati k ala

  Reply
 7. ANDRO

  “G-Yeah” .. corcitura de hmm.. un fel de rapper cu .. inceput de emo .. si pe deasupra presarat cu putin roz ;;) .peace

  Reply
 8. vgh

  asta e cea mai inferioara forma a existentei umane. sper k nu o sa am niciodata puterea sa fac ceva in legatura cu tarani destia k i-as arde pe rug. pana atunci baza si bataie!!! mortzii vostrii!!!!

  Reply
 9. UnU 1

  Am mai vazut prostala’i imbracati in haine largi iar kand mergi akasa cu trolebuzu ai manele’n castii!.. Daca ma pish pe manele
  Se inunda tzara..Omule’h faci de rusine stilu rapp!
  Ti’ai pus in cap o baska si pe ochii ochelari de soare..sa te crezi morandi..tu iesti tot..am si eu un prieten la fel ka tine’h..in Oras’h el ii rapper iar kand intra’n kasa geamurile tremura de tipatu lor de coclari,Cocalar comunitar ai tricou roz date’n sloboz cu paru’l tau placat!(cumicu-cocalari comunitari![hip-hop] _-R3sP3cT-_) pentru bou ca tine!Date urgent direct in mata!..Toata lumea’tzi zice k esti prost dar nu te prinzi!..ai bataturi in palma de la laba tu zici ca’s de la sala..
  slobozimash in slow motion pe fatza mati asa te prost esti omulte..
  Hay k iti ajunge!..ai mancat destula care pe ziua de azi!..;).. =CoCa..lasa rapp’u=
  Avet’zi noroq cei kre sinteti cu el’h..!(la fel si pentru voi acest mesaj ;) ) O zi Buna!

  Reply

Leave a Reply