Ăştia, repării … e bine că înţelegeţi versurile!

Image | Photobucket

Peştii, cu doi i, dar păcat că nu zice nimic de ei. Versurile spun cam aşa: sar la bătaie mai repede ca Pesci în filmele lui Scorsesee. Nu Scorţişoară sau Scrot sau Scorseze.

10 thoughts on “Ăştia, repării … e bine că înţelegeţi versurile!

 1. barba

  ba liviule mai lasa-i in pula mea pe “terminatii” astia si vezi-ti de treaba ta :)

  Reply
 2. dagmar

  se zice : cu doi “i” si nu cu doi DE “i”, la fel cum zici doi lei si nu doi DE lei…in rest e dragutza faza

  Reply
 3. PasionataDeHH

  Daca nu va place voua Hip-Hopu’ nu inseamna ca e muzica proasta.
  Parerea mea e ca Hip-Hop fac doar cei foarte inteligenti si tot acesti oameni il si inteleg.
  Normal ca daca ii pui o piesa de a lui Cedrea unui manelist sa o asculte ,nu ii place ,va spune in sinea lui “Unde e beatu’ , versuri prea multe ,prea complicate si le spune prea repede ” sau ceva gen “Asta spune poezii?” …
  Si daca vedeti un rapper ne-rapper ca sa zic asa … (app. de asta ascultati melodia Nimeni Altu’ – Rapperi de cacat) nu inseamna ca toti sunt la fel.
  Frate ,e si normal sa fie vazuti rapperii foarte prost de lume ,pentru ca multi dintre ei ,asa-zisii rapperi ,de fapt sunt niste vechi manelari cu babi minune in mp3 ,care isi pun o sapca intoarsa si niste pantaloni largi ,pentru ca idolu’ lor e Puya. Da apropo de asta ,pe Puya il stiu toti cocalarii,toate pitipoancele,toti copii ,il stie si mamaie.. Da’ nu conteaza sa ai faima ,bani ,toale largi si sepci intoarse si sa fumezi iarba ca sa fi rapper ,si mai nou sa umblati si in gasti cate 4-5 ,la fel de “rapperi” ..
  Apreciati (de mine cel putin) sunt : Cedry2k , Raku , Nimeni Altu’ , C.T.C. , Cumicu , Veritasaga , iar din trupele alea vechi care erau cunoscute de toti (Racla, La familia, Bug mafia,Parazitii..) singurii care sunt buni si au fost sunt Parazitii (asta-i tot parerea mea) ..
  A sau apropo ,acum cateva zile il intrebasem pe unu ce asculta de are accent de “baietas de cartier” si-mi spune el : Pai inainte ascultam muzica romaneasca ,manele ,comerciala.. acum ascult Uzzi frate ,yoyoyo :x ,cel mai belea ,shukar si bestial .. :)) Asta cel mai tare rapper .. si il intreb de ce si-mi spune ca are cea mai tare voce ,cea mai groasa si ca e cel mai bun emcee .. Ba da’ astia care ascultati mafia ,sau Uzzi .. nu stiti nimic despre el , in ce fel de cercuri se invarte si nici cum il cheama real (stiti doar numele de scena) .. ati uitat cand mintea ca facuse puscarie? Asta si mai rapper ,cel mai bun a?
  IMPUSCATI-VA BA CA NE FACETI TARA DE RAS!

  Reply
 4. Mishu

  ba MaTr3o vezi ca se scrie cu doi “i”, nu cu doi de “i” pai ce plm, te crezi la tine pe blog?

  Reply
 5. crazy_b

  cand a mintit uzzi ca a fost la puscarie?ca l-am auzit si pe Cumicu…am “dat” la puscarie nu inseamna am “stat” la puscarie…si pe cine facem de ras,don’soara,daca ascultam B.U.G.Mafia?Da,Alin Demeter e cel mai tare.

  Reply

Leave a Reply